LIBERTY1212 Napisano 6 Październik 2009 Autor Share Napisano 6 Październik 2009 CZy któś odwiedził i spenetrował początek pozycji mławskiej" w okolicach sławogóry starej koło windyk. Szczególnie wzgórza z bukrem bez zamontowanej kopuły obserwacyjnej i okopów wokół niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 od '39 wszyscy:) PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LIBERTY1212 Napisano 6 Październik 2009 Autor Share Napisano 6 Październik 2009 mam traper i byłem tam dzisiaj ale znalazłem tylko odłamki las jest spory i za młodu moj dziadek będąc na grzybobraniach znajdywał bardzo ciekawe fantya ja nic. może to wina złych ustawień na wykrywaczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LIBERTY1212 Napisano 8 Październik 2009 Autor Share Napisano 8 Październik 2009 A może ktoś się orientuje które to schrony(numery) i gdzie się znajdują?http://www.archiwa.gov.pl/lang-pl/galeria.html?page=view&catid=92&key=37&template=archiwa_home Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LIBERTY1212 Napisano 8 Październik 2009 Autor Share Napisano 8 Październik 2009 CZy ktoś był na wykopkach na pozycji rzęgnowskiej"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 11 Październik 2009 Share Napisano 11 Październik 2009 Gościu przez ostanie 20 lat setki osób penetrowało te okopy. Więc sie nie dziw, że nic nie ma. Aby coś znaleźć potrzeba wytrwalosci.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.