nowickiwh Napisano 6 Październik 2009 Autor Share Napisano 6 Październik 2009 Witam.3 miesiące temu kupiłem kangurek w kamuflażu splintera z kapturem. Zobaczcie na materiał, szycie i kolory. Nie jestem znawcą tematu dla tego proszę kolegów o opinię. Starałem się podać jak najwięcej fotek, i zbliżenie materiału.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowickiwh Napisano 6 Październik 2009 Autor Share Napisano 6 Październik 2009 zdj.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowickiwh Napisano 6 Październik 2009 Autor Share Napisano 6 Październik 2009 zdj.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowickiwh Napisano 6 Październik 2009 Autor Share Napisano 6 Październik 2009 zdj.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowickiwh Napisano 6 Październik 2009 Autor Share Napisano 6 Październik 2009 zdj.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowickiwh Napisano 6 Październik 2009 Autor Share Napisano 6 Październik 2009 zdj.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowickiwh Napisano 6 Październik 2009 Autor Share Napisano 6 Październik 2009 zdj.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowickiwh Napisano 6 Październik 2009 Autor Share Napisano 6 Październik 2009 zdj.7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowickiwh Napisano 6 Październik 2009 Autor Share Napisano 6 Październik 2009 zdj.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 To nie jest kangurek WH (bo nie ma przedniej kieszeni na brzuchu jak w bluza harcerskich, które przyjęło się tak nazywać), ale bluza maskująca.PozdroHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowickiwh Napisano 6 Październik 2009 Autor Share Napisano 6 Październik 2009 No tak, sorry za pomyłkę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaes Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 Jak zwal tak zwał, wiadomo chyba o co chodzi:)panie nowickiwh!bardzo fajny KANGUREK! ładny materiał, lewa strona i szycie!tylko zakup taki poza początkową podjarką że mamy TOTO" jest mało praktyczny, panowie z WH z rzadka używali KANGURKÓW, bo mieli mało, lepiej kupić munder letni drelichowy!moja KANGURKA ohne kaputze kupiona z 2 lata temu leży bezczynnie w szafie...pozdr kaes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steiner7 Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 Coś w tym jest...Ja mam dwie Splittera i Sumpfa i w sumie, w ciągu ostatnich dwóch lat założyłem Sumpfa ...raz... do filmu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaes Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 a bo H.Kloss nosił Sumpfa! dlatego:) chciałeś być jak on ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 Mozesz podac link gdzie kupiłś ta bluzę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 Z tej przyczyny nie mam i nie zamierzam kupować sobie żadnej bluzy maskującej WH...PozdroHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steiner7 Napisano 11 Październik 2009 Share Napisano 11 Październik 2009 Żeby nie było, że narzekam:)Jako jednostka rozpoznawcza, kurtki maskujące mamy jako wyposażenie obowiązkowe. Czy i kiedy będziemy mieli możliwość je założyć, to oddzielna kwestia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Październik 2009 Share Napisano 11 Październik 2009 „...Jako jednostka rozpoznawcza, kurtki maskujące mamy jako wyposażenie obowiązkowe...”Owszem w Waszym przypadku ich użycie jest w pełni uzasadnione, ale na przykład w moim było by cokolwiek niestosowne ;)PozdroHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowickiwh Napisano 12 Październik 2009 Autor Share Napisano 12 Październik 2009 Witam panowie.Zakupiłem ten kangurek bo nie mogę patrzeć na polskie wyroby....no ale... znajomy polecił mi i czeską stronę z umundurowaniem i powiem wam, że mają świetne repliki... jeżeli chodzi o materiał kolor i szycie !!! Niestety taka przyjemność kosztuje :/ Cena wynosi ok 350 zł, bo tyle zapłaciłem. A oto link : http://www.panzermc.cz/vstup-en.htmPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reinszofer Napisano 12 Październik 2009 Share Napisano 12 Październik 2009 Ja sam kupowałem kangurka od tego sprzedawcy i jest w porządalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian_101 Napisano 12 Październik 2009 Share Napisano 12 Październik 2009 Może trochę odbiegnę od tematu, ale nasunęła mi się taka oto dygresja - promowanie polskich sklepów i sprzedawców na tym forum zakrawa z reguły na co najmniej myślozbrodnię i ludzie piszą śmieszne rzeczy typu znany serwis aukcyjny", a tu bez żenady linkuje się do sklepu zagranicznego i wszystko jest ok. No chyba że coś się ostatnio zmieniło, wtedy chętnie zaproszę do swojego sklepu online :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowickiwh Napisano 21 Październik 2009 Autor Share Napisano 21 Październik 2009 No cóż, widać jak dbamy o swoje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boloBres Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 Miałem juz to napisac dawno,jednak obawiałem się,iż zaraz mnie ktoś uciszy.Tez zauważyłem to,że obce firmy są podawane w linkach jednak nasze nie.(bo to reklama...).Cóż,taka rzeczywistość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.