kaz41 Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 Ale nakosiłeś tego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf 25 Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 Gratuluje fantów ja narazie czekam na odwilż bo zasypało Carlisle śniegiem :) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf 25 Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 Poletka obskakujesz czy parki w mieście? Masz sporo starych XVIII w. trafień u mnie to głownie XIX-XX w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 23 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2009 Dzieki za mile komentarze Ja obszukuje parki bo w Londynie są bardzo stare najczęściej w London-KentPozdrawiam FG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 24 Grudzień 2009 Share Napisano 24 Grudzień 2009 fajna fancory :) 2009-12-23 21:17:02 ten żeton z lewej strony wygląda jak fenol niemiecki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf 25 Napisano 24 Grudzień 2009 Share Napisano 24 Grudzień 2009 Londyn kryje zapewne sporo w ziemi ogromna aglomeracja , a ludzie jak nastawieni bez problemowo śmigasz z wykrywką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brunogd Napisano 24 Grudzień 2009 Share Napisano 24 Grudzień 2009 Witam. Wolf 25 z tego co wiem w Londynie jest całkowity zakaz urzywania wykrywaczy metalu - zakaz councilu . W latach 80-90 w Londynie była plaga poszukiwaczy , urzednicy Londyńscy walczyli z poszukiwaczami mi. naklejając plakaty które miału uświadamiać społeczeństwo by reagowało w przypadku spotkania kogoś z wykrywką jest tego sporo w necie mi, nazwali poszukiwaczy coś w stylu night hawks ( poszukiwacze przekopywali parki nocą ) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brunogd Napisano 24 Grudzień 2009 Share Napisano 24 Grudzień 2009 http://www.ncmd.co.uk/docs/pla%20permit.pdf tu można sie zapoznać , ja mieszkam w północnej cześci Angli , przypadkowo poznałem Anglika z tej samej branży ;), gość był bardzo zdziwony ze łaże z wykrywaczem bez uzyskanych pozwoleni ( wyczułem wrecz zgorszenie ) nasz council nie ma nic przeciwko kopania w parkach ponieważ miejscowosć nie jest na tyle atrakcyjna jak Londyn czy Manchestesr ale tz Angielskim sposobem - gość namierza sobie miejsce wiadomo plany . mapa google poczym udaje sie do farmera aranżuje spotkanie przy piwku w pubie i w ten sposób stara sie o pozwolenie . wiem wiem... troche to dla nas polaczków dziwne ale zbieranie kupy po psie z trawnika lub ubieranie choinki przed domem 20-10 lat temu było jeszcz dziwniejsze pozdrawiam wszystkich serdecznie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf 25 Napisano 24 Grudzień 2009 Share Napisano 24 Grudzień 2009 Witam brunogd u mnie jest podobnie jak piszesz tzn. jeżeli chodzi o prywatne tereny to trzeba zagadać z farmerem o zgode jednak parki u mnie w mieście przekopuje bez problemowo ludzie przechodzą obok i raczej nie reagują negatywnie na kopanie mało tego dwa razy trafiłem na kolesi angoli z podobnym zainteresowaniem i sprzętem :) i z tego co mi powiedzieli to śmigają po parkach już po kilkanaście lat!!! a monetki nadal wyskakują w tych samych miejscach :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 24 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2009 w 99.9%tach miejsc jest zakaz szukania ale jest kilka councili w London-Kent ktore daja zezwolenia na poszukiwania w ich parkach i lasach.Co do ludzi to roznie, sa mili i zainteresowani ale i sa mloty dzwoniacy po policje.PozdrawiamFG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolas Napisano 20 Maj 2012 Share Napisano 20 Maj 2012 czesc,, gdzie znajdujesz sie dokladniej? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 20 Maj 2012 Share Napisano 20 Maj 2012 jakoś źle mi się ogląda fanty bez wron" hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 22 Maj 2012 Share Napisano 22 Maj 2012 hahah mam tak samo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 29 Maj 2012 Autor Share Napisano 29 Maj 2012 Mi tez mieszko :) Nie ma to jak po lesie śmiganie od małego po Głogówie chodziłem ale tylko się przystosować zostało :)To mój stary post tu są trochę nowszehttp://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=697045#1352922http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=683935#1207441 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 29 Maj 2012 Share Napisano 29 Maj 2012 Festung a na zlocie bez ganic w UK jesteś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 1 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2012 Jeszcze niewiem jak uda mi sie wolne dostac to tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.