Skocz do zawartości

Rutus First+ a Bounty Hunter Quick Draw

Gość metys

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
czy ktos moze porownac te dwa wykrywacze i je ocenic??
Napisano
kliknij maila to Ci co nieco napisze, może nie w 100% na temat ale zawsze to cos, bo tu sie nie bede wypowiadał bo zaraz bedzie burza...
pozdr
Szefo
Napisano
Szefo moze jednak jak znasz te dwa sprzety to zdradz dla dobra ogolu i prawdy ich mozliwosci.Jestem uzytkownikiem jednego z nich i interesuje mnie ocena porownawcza.Nie sadze tez ze bedziesz stronniczy w swej opini,poprostu napisz jak jest .Przeciez nikt ze zdrowym podejsciem do tego hobby nie bedzie cie krytykowal za twoja opinie.No chyba ze jest z konkurencyjnej firmy,ale im to juz sie pewnie myli czy to hobby,sport czy interes i kasa.Pozdrawiam.
Napisano
Bounty Hunter'a nie znam ale na First'cie chodze od paru miesiecy, dodatkowo mam Plusa i nie narzekam. Oba jak na polskie warunki są dobrze ułożone, nie warczą na właściciela a co najwarzniejsze są tanie w eksploatacji. Nawet po gwarancji gdy padnie jakas częśc to jest tańsza od części zachodnich. pozdrawiam.
Napisano
ja mam tego 2 ale mam pewne odniesienie do 1 choć z nim nie chodziłem, ale jak napisałem nie naskrobię na forum, mogę mailem
Napisano
zapomniałem dodać, że akurat w tym temacie nie chcę się wypowiadać też ze względów osobistych żeby mnie pewna osoba źle nie zrozumiała bo bardzo cenię przyjaźń z nią
pozdr
Szefo
Napisano
Witam. Ja mam tego pierwszego. Moja ocena - ładnie łapie drobiazgi - niezbyt głeboko. Natomiast jestem średnio zadowolony jeśli chodzi o osiągi na duże przedmioty. Swego czasu znalazłem w jednym miejscu ułożone pociski artyleryjskie (co najmniej 5 jeden obok drugiego) o kalibrze min. 100 mm. i dłogości po co najmniej 0,5 m kazdy i rutus łapał je z odległości góra 40-45 cm - chyba trochę mało. Ale ogolnie nie narzekam.

Jeśli chcecie porównania, poczekajcie parę dni - często raze z Szefem jeździmy na wykopki, a więc dokonamy testow porównawczych w terenie :-)))) - tylko się musi ocieplić.

Pozdrawiam
MILBAS

Ps. Szefo - jeśli to o mnie chodzi - nie ma problemu na pewno się nie obrażę.
Napisano
to dobrze milbas, właśnie miałem Ciebie na myśli...
po prostu traktuje ją jako odniesienie do mojej...ale na początek jest świetna a potem apetyt rośnie w miarę jedzenia.., dawno sie nie odzywałes a wysyłałem Ci maila ,ale mogl nie dotrzeć bo miałem problemy z pocztą...
wiec sie odezwe znowu
pozdr
Szefo
  • 3 weeks later...
Napisano
ma quick draw 2 i jest bardzo dobry ,wykopałem nim sporo rzeczy łącznie z dwoma panzerfaustami :D - chociaż tez jestem ciekaw jak wypadnie on w z rutusem w w porównaniu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie