Gość Napisano 27 Luty 2004 Napisano 27 Luty 2004 czy ktos moze porownac te dwa wykrywacze i je ocenic??
Szefo Napisano 28 Luty 2004 Napisano 28 Luty 2004 kliknij maila to Ci co nieco napisze, może nie w 100% na temat ale zawsze to cos, bo tu sie nie bede wypowiadał bo zaraz bedzie burza...pozdrSzefo
majros Napisano 28 Luty 2004 Napisano 28 Luty 2004 Szefo moze jednak jak znasz te dwa sprzety to zdradz dla dobra ogolu i prawdy ich mozliwosci.Jestem uzytkownikiem jednego z nich i interesuje mnie ocena porownawcza.Nie sadze tez ze bedziesz stronniczy w swej opini,poprostu napisz jak jest .Przeciez nikt ze zdrowym podejsciem do tego hobby nie bedzie cie krytykowal za twoja opinie.No chyba ze jest z konkurencyjnej firmy,ale im to juz sie pewnie myli czy to hobby,sport czy interes i kasa.Pozdrawiam.
w.1914 Napisano 28 Luty 2004 Napisano 28 Luty 2004 Bounty Hunter'a nie znam ale na First'cie chodze od paru miesiecy, dodatkowo mam Plusa i nie narzekam. Oba jak na polskie warunki są dobrze ułożone, nie warczą na właściciela a co najwarzniejsze są tanie w eksploatacji. Nawet po gwarancji gdy padnie jakas częśc to jest tańsza od części zachodnich. pozdrawiam.
Szefo Napisano 1 Marzec 2004 Napisano 1 Marzec 2004 ja mam tego 2 ale mam pewne odniesienie do 1 choć z nim nie chodziłem, ale jak napisałem nie naskrobię na forum, mogę mailem
Szefo Napisano 1 Marzec 2004 Napisano 1 Marzec 2004 zapomniałem dodać, że akurat w tym temacie nie chcę się wypowiadać też ze względów osobistych żeby mnie pewna osoba źle nie zrozumiała bo bardzo cenię przyjaźń z niąpozdrSzefo
milbas Napisano 1 Marzec 2004 Napisano 1 Marzec 2004 Witam. Ja mam tego pierwszego. Moja ocena - ładnie łapie drobiazgi - niezbyt głeboko. Natomiast jestem średnio zadowolony jeśli chodzi o osiągi na duże przedmioty. Swego czasu znalazłem w jednym miejscu ułożone pociski artyleryjskie (co najmniej 5 jeden obok drugiego) o kalibrze min. 100 mm. i dłogości po co najmniej 0,5 m kazdy i rutus łapał je z odległości góra 40-45 cm - chyba trochę mało. Ale ogolnie nie narzekam.Jeśli chcecie porównania, poczekajcie parę dni - często raze z Szefem jeździmy na wykopki, a więc dokonamy testow porównawczych w terenie :-)))) - tylko się musi ocieplić.PozdrawiamMILBASPs. Szefo - jeśli to o mnie chodzi - nie ma problemu na pewno się nie obrażę.
Szefo Napisano 1 Marzec 2004 Napisano 1 Marzec 2004 to dobrze milbas, właśnie miałem Ciebie na myśli...po prostu traktuje ją jako odniesienie do mojej...ale na początek jest świetna a potem apetyt rośnie w miarę jedzenia.., dawno sie nie odzywałes a wysyłałem Ci maila ,ale mogl nie dotrzeć bo miałem problemy z pocztą...wiec sie odezwe znowupozdrSzefo
narcan Napisano 20 Marzec 2004 Napisano 20 Marzec 2004 ma quick draw 2 i jest bardzo dobry ,wykopałem nim sporo rzeczy łącznie z dwoma panzerfaustami :D - chociaż tez jestem ciekaw jak wypadnie on w z rutusem w w porównaniu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.