langfuhr Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 oto co skrywał sopocki las... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
langfuhr Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 kolejne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
langfuhr Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 to był ktoś ważny, szklany sarkofag, aluminiowa trumna z białą wyściółką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dario22 Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 co to jest bo nie rozumie co sie znajduje w tym sloiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dario22 Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 nie prosze o zanda identyfikacje tylko pytam normalnie co to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
langfuhr Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 czy to tym go załatwili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
langfuhr Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 a na poważnie to nie kanarek, tylko jakiś chomik albo inny skoczek, to na pierwszym foto to ogonek wywinięty do góry i udko poniżej na lewo. Żarty żartami, a sam byłem zaskoczony efektami. Środek miasta, miejsce zda się przekopane lata temu, tak jak wiele innych w centrum miasta a tu nie tylko chomik, ale i dużo mauzerków, które wykopywałem jako pierwszy(ponad nimi dość grube korzenie), do tego tabliczka w dziale identyfikacja, i dużo pierdułek w typie sprzączek, guziorów, itp. niby nic ekstra, ale pozytywne wrażenie niekopanego miejsca, które przekopie sukcesywnie w przyszłym tygodniu po robocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 Nie wiedziałem że z chomików robi się konfitury xD pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 Bardziej przypomina mi to jakąś żyrafę lub coś w stylu zebry, ale to tylko moje skromne zdanie :) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 skąd masz escope?w sensie kupiłeś w polsce czy przywiozłeś z angli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
langfuhr Napisano 5 Październik 2009 Autor Share Napisano 5 Październik 2009 w Polsce z aukcji, przez ostatnie 16 lat to już trzeci, marki nie zmienie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 langfuhr - uważaj bo powiedzą że rozkopujesz groby hehehe -pozdro :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 Ostatnie pytanie. Jakim modelem kopiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.