tomek64 Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 witam, Kiedys, kiedy nie miałem jeszcze wykrywacza, od świadka zestrzelenia samolotu w czasie działań na przełomie 44 / 45 pod Warszawą uzyskałem informacje o miejscu rozbicia się samolotu. Miejsce leży pół kilometra od mojego domu. Niedawno wybrałem sie tam z wykrywką i wykopałem takie nitowane blachy wyglądające na duraluminium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 zbliżenie nitów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 inna blaszka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 jeszcze inna. Dodam , że z tego miejsca oprócz dziesiątek kawałków porwanej blachy wyszła również łuska kalibru 12,7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_zagroba Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 Moim zdaniem trafiłeś w dziesiątkę!;]Jeżeli właściciel ziemi nie ma nic przeciw i masz czas to dokładnie przeszukaj miejsce.Znaczy ja bym tak zrobił.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.