ARO-K1 Napisano 3 Październik 2009 Autor Napisano 3 Październik 2009 Witam mam okazje kupić Fishera F4 w okazyjnej cenie czy jest ktoś kto miał taką piszczałkę i wie jak ona się zachowuje w terenie.Interesuje mnie głównie militarka. Proszą o jakieś opinie na jego temat z góry dziękuję pozdrawiam
MARCIN m-72 Napisano 6 Październik 2009 Napisano 6 Październik 2009 Niewiem jak z militarką ale znajomy to monetki nim kosił że aż mi było żal że ze swoim f5 nie zapoznałem się odpowiednio wcześniej. Myślę-to naprawdę fajna zabawka, dobrze wiedział czy jest po co kopać czy tylko dla świętego spokoju.
sebo_sek Napisano 9 Październik 2009 Napisano 9 Październik 2009 Witaj,Ja kupilem sobie f4 i narazie zbieram sama militarke - fakt, że zalegającą płytko, ale jestem bardzo zadowolony. Dwa razy droższy niż f2 czy ACE 250, ale było warto.Polecam
ARO-K1 Napisano 11 Październik 2009 Autor Napisano 11 Październik 2009 Dzięki panowie za podpowiedz, mam jeszcze pytanie do sebo_sek jak dostrajasz wykrywacz do gleby, czy jest dużo fałszywych sygnałów i czy używasz dyskryminacji jeśli tak to których R
speede.fm Napisano 12 Październik 2009 Napisano 12 Październik 2009 WitamMam F4 i jestem zadowolony. Na początku miałem trudności ze zidentyfikowaniem polmosów" ale po kilku wypadach w teren poznałem sygnały dźwiekowe i odczyty na wyświetlaczu. Polecam
sebo_sek Napisano 13 Październik 2009 Napisano 13 Październik 2009 Z dostrajaniem jeszcze mam problemy, bo nie do konca wiem kiedy jest dobrze. Fałszywych sygnałów miałem może dwa. A szukając najczęściej wykluczam żelazo czyli pierwsze daw R. Ewentualnie dodaje jeszcze dwa. Z tego co zauważyłem to łuski, czy zapalniki to przedział 50-70 na ekranie.Też patrz na głębokość. Bardzo pomaga odrzucać śmiecie.Pozdro.
ARO-K1 Napisano 15 Październik 2009 Autor Napisano 15 Październik 2009 Dzięki za pomoc pozdrawiam ARO-K1
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.