Saper93 Napisano 13 Październik 2009 Napisano 13 Październik 2009 Z tego co mi wiadomo stuga na cytadeli nie ma. Jak juz to u pancerniakow. Pozatym to w kazdy pjatek odydwa muzea na cytadeli sa bezplatne. Pozdrawiam!
fanatyk6 Napisano 25 Październik 2009 Autor Napisano 25 Październik 2009 To, że go tam nie ma to wiem ;) Pytałem o muzeum br. panc.
hugo12345 Napisano 15 Listopad 2009 Napisano 15 Listopad 2009 witam jezeli chodzi o cytadele poznanska to miejsce godne odwiedzin naprawde polecam jest tam wiele ciekawych eksponatow a prawdziwa perelka jest muzeum walki o poznan gdzie znajduje sie wiele ciekawych eksponatow a ponad to w parku cytadela jest wiele zabytkowych bunkrow wiec jezeli masz ochote to zapraszam moge nawet robic za przewodnika he he :)))
talgo Napisano 16 Listopad 2009 Napisano 16 Listopad 2009 tak przy okazji w leroy merlin w komornikach mają jakiśtydzień/miesiąc militarny i mozna z bliska poogladać kilka ładnych działek i armat przeciwlotniczych pobieżnie rzuciłem okiem a więc może coś tam jeszcze jest wystawione ;)
Hermanos Napisano 18 Listopad 2009 Napisano 18 Listopad 2009 Jak chcesz sie dostac do muzeum broni pancernej to musisz zadzwonic do kapitana Tomasza Ogrodniczuka, ktory jesta za to wszystko odpowiedzialny. Ja tam jechalem na wakacjach. Wstep darmowy + ewentualnie ciekawa rozmowa z kapitanem. Jest tam su-152, t-70, t-34 i oczywiscie stug. Warto zobaczyc i potem jeszcze z buta sobie pojsc na cytadele. maja tam duzo fajnych wykopow.Herman
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.