Skocz do zawartości

Poznań Muzeum Broni Pancernej

fanatyk6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Z tego co mi wiadomo stuga na cytadeli nie ma. Jak juz to u pancerniakow. Pozatym to w kazdy pjatek odydwa muzea na cytadeli sa bezplatne.

Pozdrawiam!
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Napisano
witam jezeli chodzi o cytadele poznanska to miejsce godne odwiedzin naprawde polecam jest tam wiele ciekawych eksponatow a prawdziwa perelka jest muzeum walki o poznan gdzie znajduje sie wiele ciekawych eksponatow a ponad to w parku cytadela jest wiele zabytkowych bunkrow wiec jezeli masz ochote to zapraszam moge nawet robic za przewodnika he he :)))
Napisano
tak przy okazji w leroy merlin w komornikach mają jakiśtydzień/miesiąc militarny i mozna z bliska poogladać kilka ładnych działek i armat przeciwlotniczych pobieżnie rzuciłem okiem a więc może coś tam jeszcze jest wystawione ;)
Napisano
Jak chcesz sie dostac do muzeum broni pancernej to musisz zadzwonic do kapitana Tomasza Ogrodniczuka, ktory jesta za to wszystko odpowiedzialny. Ja tam jechalem na wakacjach. Wstep darmowy + ewentualnie ciekawa rozmowa z kapitanem. Jest tam su-152, t-70, t-34 i oczywiscie stug. Warto zobaczyc i potem jeszcze z buta sobie pojsc na cytadele. maja tam duzo fajnych wykopow.

Herman

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie