ZUBIKED Napisano 29 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Witam Nie moze was tam zabraknąćChodzą słuchy że będa specjalne atrakcjeKilka informacji :http://www.wrzesien39.pl/news.phpPs.Ja bede na pewno ( pokazywał ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gohan Napisano 29 Wrzesień 2009 Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Witam.Tak w gwoli wyjaśnienia.SRH Wrzesień 39 wycofało się z organizacji tego przedsięwzięcia. Obecnie organizację przejęło AA7.Pozdrawiam serdecznieGohan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robo01 Napisano 29 Wrzesień 2009 Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Od kiedy AA7 ?bo jeszcze do wczoraj nie było chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gohan Napisano 29 Wrzesień 2009 Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Organizatorem z ramienia Grup Rekonstrukcyjnych jest Karol Woldan i jeśli się nie mylę jest On członkiem AA7, a nie mylę się na pewno :) Nie wnikam jak to jest dokładnie, ale telefon z zaproszeniem otrzymałem od niego, więc dla mnie jest to raczej oczywiste...PozdrawiamGohan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 29 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Kolego Gohan A czy mogłbyś coś powiedziec na temat tego wydarzenia tak z tej drugiej strony. Czego widzowie mogą sie spodziewać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gohan Napisano 29 Wrzesień 2009 Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Ciężko mi coś konkretnego napisać. Szczerze to niewiele wiem.Na pewno sama rekonstrukcja Obrona Twierdzy Brześć". Zarys historyczny jest szeroko dostępny więc nie ma sensu się tutaj rozpisywać.Pewnie będzie jakiś sprzęt pancerny, ale co dokładnie to nie mam pojęcia.Miały być dioramy, ale czy obecny Organizator je dalej przewiduje to też nie wiem. Pewnie wiele zależy tu od pogody, która niestety nie zapowiada się optymistycznie :/Ogólnie lepiej by głos zabrał Organizator, ale wierzę że jeśli zabrał się za to Karol to impreza będzie na wysokim poziomie.PozdrawiamGohan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 1 Październik 2009 Autor Share Napisano 1 Październik 2009 Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 1 Październik 2009 Autor Share Napisano 1 Październik 2009 Program - zbliżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi_FWP Napisano 1 Październik 2009 Share Napisano 1 Październik 2009 Bedzie Pz II - na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 1 Październik 2009 Share Napisano 1 Październik 2009 Tak niesmialo zapytam, czy moze jest juz czym blokowac brame?http://www.odkrywca-online.com/forum_pics/picsforum9/ce_1_b.jpg http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=641401#710115 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 1 Październik 2009 Autor Share Napisano 1 Październik 2009 No niestety wątpie . Bo ani bramy (brama to tamtej stronie Bugu) ani renówki. Aczkolwiek bramę będzie można zrobić podobno jakieś wesele będzie w poblizu , jakimiś starymi renówkami 19. Prawie jak tank !A tak na marginesie gdyby nie te dwa wraki prawdopodobnie nie byłoby tej inscenizacji. Twierdza zostałaby zdobyta z marszu. No moze przesadzam ale przeszkoda ta była jak wrzód na tyłku Guderian'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 1 Październik 2009 Share Napisano 1 Październik 2009 Impreza-Enigma jednym słowem ....ciężko rozszyfrować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 1 Październik 2009 Autor Share Napisano 1 Październik 2009 Mam nadzieję że ta enigmatyczność bedzie na tyle zachęcająca ze wsiądziecie w swoje auta i podążycie na w kierunku Twierdzy Brześć Tak po prawdze to bedzie rekonstrukcja bardziej symboliczna niż odtworzenie tamtych wydarzeń. Załodze Twierdzy należy sie ta pamięć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubalament Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 Moim zdaniem było spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 kubalament masz inne fotki z tej inscenizacji??? widze ze wozik ładnie sie reprezentuje na stoku 'PROCHOWNI' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 Miejsce znajome (ale nie tym razem ...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 Tym razem my też rozstawiamy sie ze swoim grajdołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 przygotowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 U nas można było dotknać historii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 No ale czas zacząć . Przeszli nasi !!! ( pod okienko ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 no widze że i TYGRYS KRÓLEWSKI jest:) i przygotowania typowo po TATRZE ;)) ,, może i ja za ro będe. jak udała sie impreza??? dawaj inne foty , widze ze MG-34 jest w rozstawce na pierwszej focie i rodzina w komplecie.jak zjade to wykopiemy jakis dołek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 No i przybył PzKpfw II z obsługa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 Przed bitwą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 PzKpfw II w pełnej krasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 Nasi zajmują pozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.