andrzej.pts Napisano 27 Wrzesień 2009 Autor Napisano 27 Wrzesień 2009 Witam wszystkich. Ostatnio znalazłem takie buciki. Wysokość 43 cm. Obwód 37 cm. Długość podeszwy 30 cm. Resztę szczegółów widać na zdjęciach które zaraz wrzucę. BARDZO PROSZĘ O POMOC W IDENTYFIKACJI. Pozdrawiam Andrzej
andrzej.pts Napisano 28 Wrzesień 2009 Autor Napisano 28 Wrzesień 2009 a te czarno-żółte wstęgi" do wciągania buta mogą coś sugerować??? aaaa i jeszcze jedno wydaje mi się że z tyłu na górze cholewki była jakaś szlufka która została obcięta (foto 8)
andrzej.pts Napisano 27 Wrzesień 2009 Autor Napisano 27 Wrzesień 2009 Witam wszystkich. Ostatnio znalazłem takie buciki. Wysokość 43 cm. Obwód 37 cm. Długość podeszwy 30 cm. Resztę szczegółów widać na zdjęciach które zaraz wrzucę. BARDZO PROSZĘ O POMOC W IDENTYFIKACJI. Pozdrawiam Andrzej
Lord_Macragge Napisano 27 Wrzesień 2009 Napisano 27 Wrzesień 2009 Jak dla mnie, niemieckie oficer II wś.
Luftlander Napisano 28 Wrzesień 2009 Napisano 28 Wrzesień 2009 Zwykłe buty do jazdy konnej. Nie są to na pewno niemieckie oficerki ani buty kawalerii (były podbite gwoździami)http://www.therupturedduck.com/WebPages/Fieldgear/f262.htm
andrzej.pts Napisano 27 Wrzesień 2009 Autor Napisano 27 Wrzesień 2009 że oficerki to wiem, czy na pewno są niemieckie a jak wojskowe to z jakich wojsk? wie ktoś ?
Pytanie
andrzej.pts
Witam wszystkich. Ostatnio znalazłem takie buciki. Wysokość 43 cm. Obwód 37 cm. Długość podeszwy 30 cm. Resztę szczegółów widać na zdjęciach które zaraz wrzucę. BARDZO PROSZĘ O POMOC W IDENTYFIKACJI. Pozdrawiam Andrzej
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.