adrian950 Napisano 25 Wrzesień 2009 Autor Napisano 25 Wrzesień 2009 Witam jestem posiadaczem tego cuda :P i widac ze stan jest nooo piekny :D jak go kupilem to byly slady po smarze po broni ale wytarlem wszystko i kieruje pytanko co zrobic teraz czy kupic jakis smar do broni czy natrzec czyms innym ? i co zrobic z tylem dziekuje i pozdrawiam adrian950 niestety nie moge zamiescic fotek poniewaz mam z nimi problem :D:D:D ale nie ma rzadnych ognisk rdzy
kurkow Napisano 25 Wrzesień 2009 Napisano 25 Wrzesień 2009 http://www.odkrywca.pl/forum.php?id_forum=4Sugeruję tutaj napisać o co chodzi, ale wcześniej przeczytaj kompendium wiedzy". Może obejdzie się bez zakładania nowych wątków.pozdrawiamkurkow
Blitzkrieg Napisano 27 Wrzesień 2009 Napisano 27 Wrzesień 2009 Hmm jak taki piekny - magazyn, to zakonserwuj głownie wazeliną, ale nie techniczną bo zawiera jako zanieczyszczenia kwasy - kup wazelinę bezkwasową, widziałem gdzies specjalną do broni produkcji niemieckiej ale raczej nie dostaniesz w kraju, od biedy kosmetyczna się nada. Tył tzn?? głowicę?? Jak ma wisiec na ścianie to można pociągnąć woskiem w benzynie ekstrakcyjnej...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.