SHADOR Napisano 24 Wrzesień 2009 Autor Napisano 24 Wrzesień 2009 Cześć. Nie mam teraz dostępu do aparatu więc tymczasowo bez zdjęcia. Może nie będzie potrzebne.Mam łuskę. wysokość około 108 mm kaliber nie do odtworzenia, bo łuska spłaszczona.Natomiast bicia nie są mi znane.północ i południe taki sam znak literka z" w wianku przypominającym przysłonę od apartu fotograficznego.wschód 38zachód 68Wschód i zachód - różne czcionki.północny zachód coś jakby gałązka z listkami dębowymi.panowie liczę na waszą pomoc :)pozdrawiam
SHADOR Napisano 24 Wrzesień 2009 Autor Napisano 24 Wrzesień 2009 Cześć. Nie mam teraz dostępu do aparatu więc tymczasowo bez zdjęcia. Może nie będzie potrzebne.Mam łuskę. wysokość około 108 mm kaliber nie do odtworzenia, bo łuska spłaszczona.Natomiast bicia nie są mi znane.północ i południe taki sam znak literka z" w wianku przypominającym przysłonę od apartu fotograficznego.wschód 38zachód 68Wschód i zachód - różne czcionki.północny zachód coś jakby gałązka z listkami dębowymi.panowie liczę na waszą pomoc :)pozdrawiam
Pytanie
SHADOR
Mam łuskę. wysokość około 108 mm kaliber nie do odtworzenia, bo łuska spłaszczona.
Natomiast bicia nie są mi znane.
północ i południe taki sam znak literka z" w wianku przypominającym przysłonę od apartu fotograficznego.
wschód 38
zachód 68
Wschód i zachód - różne czcionki.
północny zachód coś jakby gałązka z listkami dębowymi.
panowie liczę na waszą pomoc :)
pozdrawiam
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.