wojna1939 Napisano 23 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Ósmego października 2009 roku w Muzeum Powstania Warszawskiego odbędzie się koncert De Press" - nowa płyta Rebelianci". Ciekawe kawałki odnoszące się do historii. Wstęp wolny - trzeba się zarejestrować na stronie Muzeum.Mariusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 23 Wrzesień 2009 Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Klip http://www.youtube.com/watch?v=6B9I3nzi0FoNo proszę jak ładnie wszyscy zaczynają ładnie śpiewać - widać że na topie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 23 Wrzesień 2009 Share Napisano 23 Wrzesień 2009 kapelusik maskujący tego kolesia co śpiewa jest adekwatny do sytuacji jaka obecnie jest na rynku i powodu z jakiego powstała ta piosenka ....PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WLA42 Napisano 24 Wrzesień 2009 Share Napisano 24 Wrzesień 2009 widac, że na topie..., kapelusik maskujący kolesia...Taaa - coś mi się kojarzy,że Andrzej Dziubek już ładnych parę lat temu swoją muzykę opierał na poezji takich kolesi" jak Norwid czy Przerwa-Tetmajer.Tak więc chyba trudno gościa posądzac o modę na patriotyzm czy coś tam coś tam...czy o jakąkolwiek modę.Chyba, że to ja jestem lajkonikiem muzycznym a De Press to disco polo mi zaś tylko się mylnie zdawało, że to jedna z najbardziej ortodoksyjnych alternatywnych polskich kapel... Idealnie nadająca się stworzenia TAKIEJ PŁYTY. Pozdrawiam malkontentów z szacunkiem za inne dokonania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.