Hebda Napisano 25 Wrzesień 2009 Share Napisano 25 Wrzesień 2009 czołem,zgłasza się chętny!wypad nadal aktualne?moje gg 5429589 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARO-K1 Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 Witam jak będzie jakiś konkretny termin to proszę o kontakt chętnie się wybiorę na mały wypad. Moje GG 15602370 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 hehe,najpierw to marek musi naprawić sprzęt:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 7 Październik 2009 Share Napisano 7 Październik 2009 jak coś to dałbym rade pożyczyć od kumpla cewe do kanara(o ile to cewka Ci nawaliła:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 11 Październik 2009 Share Napisano 11 Październik 2009 wreszcie,ogarniaj wolny termin i daj znać na gg!pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr Napisano 11 Październik 2009 Share Napisano 11 Październik 2009 gdzie jest serwis w pruszkowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.