redaktor Napisano 22 Wrzesień 2009 Napisano 22 Wrzesień 2009 Szanowny Panie Dziękuję za przesłanie informacji dotyczącej błędnego wydrukowania Odkrywcy". Bez Waszego Czytelnicy kontaktu z redakcją, nie znamy losów" druku całego nakładu naszego pisma. Zwracam się zatem z prośbą do Czytelników Odkrywcy", o przesyłanie do redakcji informacji na ten temat błędów w druku, bowiem wówczas będziemy mieli podstawy prawne do zakwestionowania jakości druku.pozdrawiamIzabela Kwiecińska, redaktor naczelna Odkrywcy"Ps. Szanowny Panie Tradytor", prześlemy na wskazany przez Pana (e-mailem) adres dobry egzemplarz wrześniowego numeru Odkrywcy.
huk 100 Napisano 22 Wrzesień 2009 Napisano 22 Wrzesień 2009 nie narzekaj -masz coś w rodzaju znaczka Zeppelina :):):) kto wie -za parę lat ..... :):):)-pozdro
bryan100 Napisano 22 Wrzesień 2009 Napisano 22 Wrzesień 2009 Witam mój styczniowy nr. z br.kończy się na art.Piotra Galika łoci huzarzy"gen.Andersa,brakuje str.53-67pozdrawiam
Tradytor Napisano 22 Wrzesień 2009 Autor Napisano 22 Wrzesień 2009 To Ty bryan jesteś w gorszej sytuacji bo mi to chociaż dali dwa razy to samo :)pozdro
bryan100 Napisano 22 Wrzesień 2009 Napisano 22 Wrzesień 2009 No troszke sie wtedy wku....,ale już mi przeszło;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.