redaktor Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Szanowny Panie Dziękuję za przesłanie informacji dotyczącej błędnego wydrukowania Odkrywcy". Bez Waszego Czytelnicy kontaktu z redakcją, nie znamy losów" druku całego nakładu naszego pisma. Zwracam się zatem z prośbą do Czytelników Odkrywcy", o przesyłanie do redakcji informacji na ten temat błędów w druku, bowiem wówczas będziemy mieli podstawy prawne do zakwestionowania jakości druku.pozdrawiamIzabela Kwiecińska, redaktor naczelna Odkrywcy"Ps. Szanowny Panie Tradytor", prześlemy na wskazany przez Pana (e-mailem) adres dobry egzemplarz wrześniowego numeru Odkrywcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 22 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Wiem wiem dziękuje pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 nie narzekaj -masz coś w rodzaju znaczka Zeppelina :):):) kto wie -za parę lat ..... :):):)-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryan100 Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Witam mój styczniowy nr. z br.kończy się na art.Piotra Galika łoci huzarzy"gen.Andersa,brakuje str.53-67pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 22 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2009 To Ty bryan jesteś w gorszej sytuacji bo mi to chociaż dali dwa razy to samo :)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryan100 Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 No troszke sie wtedy wku....,ale już mi przeszło;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.