Maaarcin Napisano 17 Wrzesień 2009 Autor Napisano 17 Wrzesień 2009 Witam. Pytanie brzmi jak ogróżnic oryginalny krzyż od dobrej kopi..? a także, pytanie moze banalne ale ja nie wiem, jak odróżnic klasę krzyża? pozdrawiam
Maaarcin Napisano 17 Wrzesień 2009 Autor Napisano 17 Wrzesień 2009 Witam. Pytanie brzmi jak ogróżnic oryginalny krzyż od dobrej kopi..? a także, pytanie moze banalne ale ja nie wiem, jak odróżnic klasę krzyża? pozdrawiam
Luftlander Napisano 17 Wrzesień 2009 Napisano 17 Wrzesień 2009 Tak na szybko to EK2 posiada oczko do wstążki a EK1 jej nie posiada. Tak na początek proszę dokładnie przestudiować tą stronę http://www.germanmilitaria.com/Heer/01Medals2.htmla później znaleźć następną stronę w temacie i znowu przestudiować dokładnie itd. do końca świata bo cały czas pojawiają się nowe doskonalsze kopie.
Maaarcin Napisano 17 Wrzesień 2009 Autor Napisano 17 Wrzesień 2009 Dziekowac dziekowac... trudno bedzie, widuje na all naprawde ciekawe okazy podrobek
Pytanie
Maaarcin
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.