tedyt Napisano 16 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Witam :) Jak w temacie- gdzie można znaleźć taki zakład ?Kiedyś Fadroma, Hutmen- a teraz?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 A samemu nie łaska?Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tedyt Napisano 19 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2009 Strasznie śmieszne p. Wojtek- a może nie mam warunków?Ile masz latek chłopczyku- 12??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 19 Wrzesień 2009 Share Napisano 19 Wrzesień 2009 tedyt, takimi wyopwiedziami od razu psujesz sobie renomę.po co szukasz zwady? obrażasz innych? zanim coś powiesz, palnij się w łeb, bo Cyrograf jest chyba najbardziej pomocnym użytkownikiem...Nie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tedyt Napisano 19 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2009 Nie szukam renomy, bo jestem nowy na forum co zaznaczałem.Nowemu i zielonemu nie mówi się a samemu nie łaska ?" Tym bardziej źle to świadczy o fachowcu , a nie o mnie szukającym porady. Również nie pozdrawiam- widzę, że macie przerośnięte Ego !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 19 Wrzesień 2009 Share Napisano 19 Wrzesień 2009 Tym bardziej źle to świadczy o fachowcu , a nie o mnie szukającym porady. "Zastanów się najpierw co napisałeś wcześniej. Bo chyba nie bardzo rozumiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tedyt Napisano 19 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2009 Nie wiem czy tak samo rozumiemy język polski;)Zresztą uważam, że to nie dyskusja na forum. Napisałem na pv co myślę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 Oxyda na gorącą jest bardzo prosta. W prawdzie nie wiem dokładnie co masz na myśli bo na gorąco to ogniowa lub olejowa ale i tak obie bardzo proste. WojtekPSMasz farta że chłopczyk" jest wyrozumiały i nielubi dawć kartek. Wątek pospsząta za kilka dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.