kjfg Napisano 14 Wrzesień 2009 Autor Napisano 14 Wrzesień 2009 znalazłem już kilka takich blaszek o wymiarach około 7 na 7 cm. Zastanawiam się co było ozdabiane takimi elementami. Może ktoś ma coś w całości z podobnymi elementami?
kjfg Napisano 14 Wrzesień 2009 Autor Napisano 14 Wrzesień 2009 znalazłem już kilka takich blaszek o wymiarach około 7 na 7 cm. Zastanawiam się co było ozdabiane takimi elementami. Może ktoś ma coś w całości z podobnymi elementami?
majzters Napisano 14 Wrzesień 2009 Napisano 14 Wrzesień 2009 Witam.Obstawiam, iż mogą to być klamry cywilne od pasów.Pozdr.
kjfg Napisano 14 Wrzesień 2009 Autor Napisano 14 Wrzesień 2009 klamry raczej nie, na odwrocie został by jakiś ślad po lutowaniu jakieiś zapinki jakieś otwór, a tu nic gładki tył
Pytanie
kjfg
znalazłem już kilka takich blaszek o wymiarach około 7 na 7 cm. Zastanawiam się co było ozdabiane takimi elementami. Może ktoś ma coś w całości z podobnymi elementami?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.