marko36 Napisano 8 Wrzesień 2009 Autor Napisano 8 Wrzesień 2009 Witam wszystkich. Mam trudny wybór co do zakupu wykrywacza. Ma służyć mi na monetki drobnicę kolorki i na militarkę. Wybór pada na Whites Prizm IV, Fisher F4 i Garrett ACE 250. Kwota jaką mogę wydać to 1500 zł.
kowal510 Napisano 8 Wrzesień 2009 Napisano 8 Wrzesień 2009 myślałeś o proximie??? bardzo dobry sprzętzarownona militarke jak i na kolor pozdro.
PG Napisano 8 Wrzesień 2009 Napisano 8 Wrzesień 2009 Z tych które wybrałeś sugerowałbym Fishera F4, ale pomyśl też nad dość uniwersalnym Rutusem Proximą, jak podpowiada kolega Kowal.pozdr.
marko36 Napisano 9 Wrzesień 2009 Autor Napisano 9 Wrzesień 2009 Witam dzięki za podpowiedź. Skłaniam się do Fishera F4. Sporo dobrego się o nim naczytałem. Mam jeszcze co do niego parę pytań. Po przeczytaniu wielu postów może ktoś podpowie w jakim sklepie najlepiej go nabyć w którym dają jakieś gratisy itp. w niektórych postach jest napisane,że jest do niego jeszcze np. dodatkowa cewka. Najważniejsze jeszcze to cena chyba najtaniej znalazłem go w Vikingu za 1499zł. Zna ktoś może jakiś jeszcze inny sklep. Z góry dzięki za porady i czekam na jakieś propozycje.
marko36 Napisano 9 Wrzesień 2009 Autor Napisano 9 Wrzesień 2009 Wybór padnie chyba na Fishera F4. Chodzi jeszcze o cenę gdzie proponujecie kupić taki wykrywacz. W niektórych postach było pisane że ma dodatkową cewkę.
krzys-kf Napisano 9 Wrzesień 2009 Napisano 9 Wrzesień 2009 Witam.Posiadam wykrywacz Fishera F4 i RUTUSA PROXIME. Zdecydowanie polecam Rutusa cena ta sama.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.