Skocz do zawartości

Wykrywacz trudny wybór.

marko36

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich. Mam trudny wybór co do zakupu wykrywacza. Ma służyć mi na monetki drobnicę kolorki i na militarkę. Wybór pada na Whites Prizm IV, Fisher F4 i Garrett ACE 250. Kwota jaką mogę wydać to 1500 zł.
Napisano
Z tych które wybrałeś sugerowałbym Fishera F4, ale pomyśl też nad dość uniwersalnym Rutusem Proximą, jak podpowiada kolega Kowal.
pozdr.
Napisano
Witam dzięki za podpowiedź. Skłaniam się do Fishera F4. Sporo dobrego się o nim naczytałem. Mam jeszcze co do niego parę pytań. Po przeczytaniu wielu postów może ktoś podpowie w jakim sklepie najlepiej go nabyć w którym dają jakieś gratisy itp. w niektórych postach jest napisane,że jest do niego jeszcze np. dodatkowa cewka. Najważniejsze jeszcze to cena chyba najtaniej znalazłem go w Vikingu za 1499zł. Zna ktoś może jakiś jeszcze inny sklep. Z góry dzięki za porady i czekam na jakieś propozycje.
Napisano
Wybór padnie chyba na Fishera F4. Chodzi jeszcze o cenę gdzie proponujecie kupić taki wykrywacz. W niektórych postach było pisane że ma dodatkową cewkę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie