Skocz do zawartości
  • 0

Fibula

1000WATT

Pytanie

Napisano

W pobliżu miejsca znalezienia wychodziły przedmioty związane z celtami i wikingami nie zabrakło też przedmiotów związanych ze średniowieczem,czyli totalny mętlik w głowie ;)
Chodzi mi głównie o dopasowanie do przedziału czasowego,czyli jak bardzo może być stara lub młoda ;)
Saluto!

kWATT przebywasz dalej w Anglii czy w Polsce?

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 14:58 08-09-2009

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mieszkam na stałe w UK.zapinkę znalazłem w okolicach Oxford i legalnie jest częścią mojej kolekcji.Proszę wybaczyć mi moje niedopatrzenie powinienem był zaznaczyć to w pierwszym poście tego tematu,cóż w oparciu o normalniejsze rozwiązanie prawne odwykłem od ukrywania się"
Saluto!
Napisano

W pobliżu miejsca znalezienia wychodziły przedmioty związane z celtami i wikingami nie zabrakło też przedmiotów związanych ze średniowieczem,czyli totalny mętlik w głowie ;)
Chodzi mi głównie o dopasowanie do przedziału czasowego,czyli jak bardzo może być stara lub młoda ;)
Saluto!

kWATT przebywasz dalej w Anglii czy w Polsce?

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 14:58 08-09-2009

Napisano
Polecam ksiazke : A Visual Catalogue of Richard Hattatt's Ancient Brooches, Oxford, 2000 dostepna min. na ebay.co.uk
Tak na oko to rzymska, 1 do 3 wieku AD
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie