dino73 Napisano 6 Wrzesień 2009 Autor Napisano 6 Wrzesień 2009 Witam czy jest ktoś z mojej okolicy chętny na wspólne wykopki?Jestem z Jawora (Dolnośląskie)
Poganin Napisano 6 Wrzesień 2009 Napisano 6 Wrzesień 2009 witam, to moje okolice. co prawda jestem z Bolkowa,ale w Jaworze pracuje i sporo bywam też prywatnie, wiec możliwosci, czas i chęc są...
dino73 Napisano 7 Wrzesień 2009 Autor Napisano 7 Wrzesień 2009 to fajnie,ja chodzę z wykrywką ponad dwa lata,interesuje mnie drobnica,przeważnie chodzę w weekendy,posiadam autko tak że nie ma problemu aby gdzieś podjechać.
Poganin Napisano 7 Wrzesień 2009 Napisano 7 Wrzesień 2009 ja z koleji, można powiedziec, że początkujący, bo bawię sie w to kilka miesięcy w wolnym czasie, bo dorwałem przez przypadek ace 150 i tak mnie to wciągło, więc tak dalej chce rozwijac ta pasje... Myśle na razie nad zmianą sprzętu na inny,bardziej profesjonalny... co do tematu; też moge podjechac gdzie trzeba. Może jest ktoś jeszcze z tych okolic,kto by chciał jakoś razem pokopac. Jak się zgra to napewno można ruszyc w teren. Może szczególy jak coś na priv., mój mail: wojnar84@autograf.pl
maku955 Napisano 25 Listopad 2009 Napisano 25 Listopad 2009 Ja jestem z jawora,ale raczej jestem z tej dolnej półki (wiekowo,sprzętowo ) ;)
rabat Napisano 25 Listopad 2009 Napisano 25 Listopad 2009 ja nie mam prawka ale do jawora mogę podjechać(z Legnicy)mam proxime i tak jak dino śmigam już 2 lata
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.