dino73 Napisano 6 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Witam czy jest ktoś z mojej okolicy chętny na wspólne wykopki?Jestem z Jawora (Dolnośląskie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poganin Napisano 6 Wrzesień 2009 Share Napisano 6 Wrzesień 2009 witam, to moje okolice. co prawda jestem z Bolkowa,ale w Jaworze pracuje i sporo bywam też prywatnie, wiec możliwosci, czas i chęc są... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino73 Napisano 7 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2009 to fajnie,ja chodzę z wykrywką ponad dwa lata,interesuje mnie drobnica,przeważnie chodzę w weekendy,posiadam autko tak że nie ma problemu aby gdzieś podjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poganin Napisano 7 Wrzesień 2009 Share Napisano 7 Wrzesień 2009 ja z koleji, można powiedziec, że początkujący, bo bawię sie w to kilka miesięcy w wolnym czasie, bo dorwałem przez przypadek ace 150 i tak mnie to wciągło, więc tak dalej chce rozwijac ta pasje... Myśle na razie nad zmianą sprzętu na inny,bardziej profesjonalny... co do tematu; też moge podjechac gdzie trzeba. Może jest ktoś jeszcze z tych okolic,kto by chciał jakoś razem pokopac. Jak się zgra to napewno można ruszyc w teren. Może szczególy jak coś na priv., mój mail: wojnar84@autograf.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku955 Napisano 25 Listopad 2009 Share Napisano 25 Listopad 2009 Ja jestem z jawora,ale raczej jestem z tej dolnej półki (wiekowo,sprzętowo ) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 25 Listopad 2009 Share Napisano 25 Listopad 2009 ja nie mam prawka ale do jawora mogę podjechać(z Legnicy)mam proxime i tak jak dino śmigam już 2 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.