7278s Napisano 6 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Panowie szukam informacji lub planów na temat konstrukcji budowy schronów,bunkrów,Głównie mam na myśli schrony niemieckie z czasów drugiej wojny światowej.Jak były budowane które schrony mają więcej niż jedną kontygnację? ITP. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzebiuszka Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Jakie linie umocnień Cię interesują, czy w Polsce, Europie, na świecie? Jest kilka książek w języku polskim z rzutami schronów (np.MRU Perzyka i Miniewicza, Wał Pomorski tych samych autorów, katalogi Jurgi,rysunki znajdziesz też w necie poszukaj w literaturze ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malpa Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 7278s czy o takie materiały Ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malpa Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 i coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malpa Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 Karolu czy możesz podac prawidłowy adres imeilowy.Poczta wraca z błędnym adresem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redan64 Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 Wojtek czy otrzymałeś moje zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malpa Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 Karolu mam tylko twój email z 3 listopada.Wyślij jeszcze raz jak nie dojdzie to zadzwonię jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
necroskop Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 Witam.Koledze pewnie chodzi o Linie Odry ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7278s Napisano 6 Listopad 2009 Autor Share Napisano 6 Listopad 2009 Witam! Chodzi mi o te w linii odry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.