Pader Napisano 5 Wrzesień 2009 Autor Napisano 5 Wrzesień 2009 Z niemiecko-radzieckich pozycji, wygląda jak jakiś wyrzutnik
Szwajcar Napisano 5 Wrzesień 2009 Napisano 5 Wrzesień 2009 Z jakiego metalu wykonana? Pamiętam że kiedyś kopałem wielkie ilości podobnych blaszek z jakiegoś szajsmetalu, razem z nimi duża ilość drutów i naczyń do zbierania żywicy. Dowiedziałem się że te blaszki służyły właśnie do podtrzymywania owych naczyń. Ale niczego nie przesądzam, nie pamiętam szczegółów tych moich" blaszek, wiem tylko że wyglądały bardzo podobnie.
Szwajcar Napisano 5 Wrzesień 2009 Napisano 5 Wrzesień 2009 Z jakiego metalu wykonana? Pamiętam że kiedyś kopałem wielkie ilości podobnych blaszek z jakiegoś szajsmetalu, razem z nimi duża ilość drutów i naczyń do zbierania żywicy. Dowiedziałem się że te blaszki służyły właśnie do podtrzymywania owych naczyń. Ale niczego nie przesądzam, nie pamiętam szczegółów tych moich" blaszek, pamiętamm tylko że wyglądały bardzo podobnie.
Pader Napisano 5 Wrzesień 2009 Autor Napisano 5 Wrzesień 2009 stal, możliwe bo w lesie znaleziona gdzie zbierają, ale obie takie blaszki znalazłem na okopach i drutów nie było
Pytanie
Pader
Z niemiecko-radzieckich pozycji, wygląda jak jakiś wyrzutnik
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.