Duzy_kk Napisano 5 Wrzesień 2009 Autor Napisano 5 Wrzesień 2009 Znalazłem je dziś, czy mógłby ktoś pomóc ocenić czasy, z których pochodzą?PozdrawiamDuzy
Duzy_kk Napisano 5 Wrzesień 2009 Autor Napisano 5 Wrzesień 2009 Znalazłem je dziś, czy mógłby ktoś pomóc ocenić czasy, z których pochodzą?PozdrawiamDuzy
spid3r Napisano 5 Wrzesień 2009 Napisano 5 Wrzesień 2009 tak wyglądały jeśli nie pomyliłemhttps://ssl.allegro.pl....Spider zgraj poglądowe zdjęcie z aukcji na Odkrywcę, natomiast proszę nie umieszczać linków do trwających aukcji. Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 16:48 05-09-2009
Duzy_kk Napisano 5 Wrzesień 2009 Autor Napisano 5 Wrzesień 2009 Ogromne dzięki kolego! To są dokładnie te łyżwy niestety bić nie widać bo strasznie skorodowane żelastwo :/
spid3r Napisano 5 Wrzesień 2009 Napisano 5 Wrzesień 2009 spojrzyj na forum na dział konserwacja to ci pomogą doprowadzić do porządniejszego stanu
Pytanie
Duzy_kk
Znalazłem je dziś, czy mógłby ktoś pomóc ocenić czasy, z których pochodzą?
Pozdrawiam
Duzy
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.