Piotr78 Napisano 31 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2009 Eksploracja Jeziora LuterskiegoKolejny odcinek z cyklu Pogromcy Mitów i Legend Zagadki Warmii i Mazur - Eksploracja Jeziora Luterskiegorelacja:http://itvmragowo.pl/index.php?id=843 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muchomor Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Dzięki Piotrze, coś znalazła ta cała ekipa płetwonurków ze Skorpeny",zdaje się że to jakaś łódź,może rybacka,chociaż kto wie,ciekawe co to za sonar na tym zrzucie?,jakoś nie mogę odczytać,nareszcie zobaczyłem Tomasza Sowińskiego,znanego egionalistę"często występującego w Niedzieli odkrywców"w radiu Olsztyn,po głosie wydawało mi się że to jakiś nastolatek ,a okazuje się,że to poważny gość,choć czasem opowiada nieprawdopodobne historie,jak widać pozory mylą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.