korkoniusz Napisano 31 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2009 Mam zamiar wybrać się do sztolni w kompleksie Soboń,nie wiem tylko czy nadal jest drożne wejście przez sztolnię nr.1.Prosiłbym o informację może ktoś był tam w ostatnim czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janowicz Napisano 31 Sierpień 2009 Share Napisano 31 Sierpień 2009 Kolega nie posiada saperki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastiank Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Sztolnia numer 1 jest drożna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robos74 Napisano 3 Wrzesień 2009 Share Napisano 3 Wrzesień 2009 Nie pamiętam czy to jest 1 ale wiosną wchodziłem do Sobonia ze znajomymi. Trzeba się przecisnąć przez dziurę, no i bez woderów się nie obejdzie. Na początku sztolni trzeba przejść przez wodę jakieś 15m później jest bez wody. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackdog68 Napisano 3 Wrzesień 2009 Share Napisano 3 Wrzesień 2009 A jakiej wielkości jest to wejście??Osoba duża" i wzrost i tusza da radę się wcisnąć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korkoniusz Napisano 3 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2009 zmoderowałem-GrzebiuszkaWszystkim kolegom którzy mi udzielili takiej informacji bardzo dziękuję.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Grzebiuszka 22:12 22-09-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janowicz Napisano 4 Wrzesień 2009 Share Napisano 4 Wrzesień 2009 Zmoderowano-Grzebiuszka Tak się składa, że doskonale znam sztolnię na Soboniu i wiem, że niekiedy bywa niedrożna. Czasem obsunie się trochę piachu z bocznych ścian wykopu przed sztolnią. Jak dotąd strop na odcinku wejściowym nie uległ oberwaniu.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Grzebiuszka 22:13 22-09-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korkoniusz Napisano 4 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2009 Przepraszam cię kolego nie była to jednak agresja chociaż wyszło nieelegancko z mojej strony,myślę jednak że mimo nie najlepszego początku naszej znajomości będziemy ją kontynuować na forum.Twój pierwszy post do mnie zrozumiałem jak kpinę ale widać się pomyliłem.Dzięki za informację o soboniu.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robos74 Napisano 6 Wrzesień 2009 Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Wiosną osoba dorosła spokojnie mogła się przeczołgać, dalej już normalnie. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.