her flick Napisano 30 Sierpień 2009 Autor Napisano 30 Sierpień 2009 witamMam od roku proxime i już rozglądam się za czymś lepszym, chodzi mi o to żeby lepiej ssało kolor i dyskryminacja lepsza, zas co do militarki to zeby miało głęboki dynamik , bo tego trybu z reguły używam.Czy Minelab to dobry wybór??? Czytąłem na forum sporo ale chciałbym opinii użytkowników minelaba , chce poprostu wiedzieć czy warto, nie chcę sytuacji gdy się okaże że nie ma wielkiej różnicy.pozdrawiamher flick
Thomson. Napisano 30 Sierpień 2009 Napisano 30 Sierpień 2009 Chyba najlepszym wyborem bedzie minelab GT.
her flick Napisano 30 Sierpień 2009 Autor Napisano 30 Sierpień 2009 Dzięki za odpowiedź, ale chciałbym się jeszcze upewnić czy rzeczywiście poczuje różnice, żeby się nie okazało że parametry są porównywalne
her flick Napisano 30 Sierpień 2009 Autor Napisano 30 Sierpień 2009 hmm brzmi kusząco ;) chyba się jednak zdecyduje na GT, a powiedzcie jak t jest z tym wyważeniem czy rzeczywiście taka masakra???
her flick Napisano 30 Sierpień 2009 Autor Napisano 30 Sierpień 2009 mam jeszcze pytanie w sprawie proximy, czy nie da się do niej zastosować jakiejś cewki snajperki od innego wykrywacza???bo to by o wiele pomogło przy drobnicy, może gdyby producent pomyślał nad cewkami to wykrywacz byłby bardziej uniwersalny.Gdyby tak się dało dokupić większą cewke i snajperkę to nie wiem czy bym się nawet rozglądał za czymś innym.ech szkodaPzdrI kończe wątek
her flick Napisano 30 Sierpień 2009 Autor Napisano 30 Sierpień 2009 a jednak napisze :) nie dało by się przyczepić do proximy cewki od whitesa xlt??? na pozór wygląda podobnie ;) proszę o wypowiedzi fachowców na moje szalone pytanie :)
Thomson. Napisano 31 Sierpień 2009 Napisano 31 Sierpień 2009 Zdecydowani nie. oba wykrywacze pracują chyba na innych częstotliwościach. Chociaz tak mi się zdaje.
kowal510 Napisano 31 Sierpień 2009 Napisano 31 Sierpień 2009 zastanow sie jeszcze nad x-terra 705 bardzo uniwerslany sprzet kombajn na monetki i ma czytelny wyświetlacz a biorac gt zostaje ci tylko dziwięk pozdr.kowal510
hombre1 Napisano 3 Wrzesień 2009 Napisano 3 Wrzesień 2009 Nie wiem,czy żle zrozumiałem,ale czy Kol.her flick sugeruje,że Proxima słabo zasysa"kolor,ma słabą dyskryminację i ma płytki dynamik na militarkę ?!Pytam,bo zastanawiam się nad kupnem.Pozdr.
albertus32 Napisano 3 Wrzesień 2009 Napisano 3 Wrzesień 2009 jesli masz troszke odłożone, to polecam fishera f 75. Miałem proxime, mam teraz fishera. Podczas wypadów zawsze jest ktos z proxima, jako uzytkownik proximy i f 75, powiem tak, dyskryma o niebo lepsza, co do zasiegów to ostatnio gdy kolega byl z proxima znalazłem na okolo 40cm mały srebrny medalionik, proxima po odkopaniu pól szpadla dalej milczała ( sciagnieto okoo 10, 12 cm ziemi dla proxy).Oczywiście to moje subiektywne odczucie, jednakze poparte tym praktycznym doswiadczeniempozdrawiam
Mati$ Napisano 4 Wrzesień 2009 Napisano 4 Wrzesień 2009 Panowie a jak u proximy z depozytami itp. wiekszymi rzeczami? Czy moze lepiej zainwestować w White's 5900 albo 6000? I jak gleboki w proximie jest tryb jednoczesny jesli chodzi o fanty jw
albertus32 Napisano 4 Wrzesień 2009 Napisano 4 Wrzesień 2009 w trybie jednoczesnym zasiegi takie jak w dynamiku plus statyk dośc głęboki.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.