maggieblue Napisano 26 Luty 2004 Autor Share Napisano 26 Luty 2004 Czy ktoś może pomóc w identyfikacji tych zdjęć? Jaka to formacja i ewentualnie jaki stopień?Pierwsze zdjęcie z 1939 roku z wojska które wtedy stacjonowało w Brześciu nad Bugiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maggieblue Napisano 26 Luty 2004 Autor Share Napisano 26 Luty 2004 A to pochodzi prawdopodobnie sprzed 1910. Ale to nie jest pewne :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maggieblue Napisano 26 Luty 2004 Autor Share Napisano 26 Luty 2004 I jeszcze tylko to :) Widzę, że znacie się tu na wszystkim i mam nadzieję,że ktoś mi pomoże. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maggieblue Napisano 27 Luty 2004 Autor Share Napisano 27 Luty 2004 No i znalazlam jeszcze jedno! Teraz to juz naprawde nie mam pojecia nawet jaki to okres w dziejach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbas Napisano 27 Luty 2004 Share Napisano 27 Luty 2004 Te pierwsze zdjęcie to strzelcy, a następne to pruskie z 1 wojny światowej prawdopodobnie to też są szeregowi.PozdrawiamGUMBAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Luty 2004 Share Napisano 27 Luty 2004 Na pierwszym zdjęciu to są szeregowcy (strzelcy). Ten po lewej ma POS i sznur strzelca bardzo dobrego. Czyli pewnie piechota. Mundury garnizonowe.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maggieblue Napisano 28 Luty 2004 Autor Share Napisano 28 Luty 2004 A to hit moich poszukiwań w rodzinnych pamiatkach :)Proszę podac formację wojskową i stopień tego żołnierza" ;)A tak na serio ktos wie co to za ubranko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
maggieblue
Czy ktoś może pomóc w identyfikacji tych zdjęć? Jaka to formacja i ewentualnie jaki stopień?
Pierwsze zdjęcie z 1939 roku z wojska które wtedy stacjonowało w Brześciu nad Bugiem...
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.