maggieblue Napisano 26 Luty 2004 Autor Napisano 26 Luty 2004 Czy ktoś może pomóc w identyfikacji tych zdjęć? Jaka to formacja i ewentualnie jaki stopień?Pierwsze zdjęcie z 1939 roku z wojska które wtedy stacjonowało w Brześciu nad Bugiem...
maggieblue Napisano 26 Luty 2004 Autor Napisano 26 Luty 2004 A to pochodzi prawdopodobnie sprzed 1910. Ale to nie jest pewne :(
maggieblue Napisano 26 Luty 2004 Autor Napisano 26 Luty 2004 I jeszcze tylko to :) Widzę, że znacie się tu na wszystkim i mam nadzieję,że ktoś mi pomoże. Pozdrawiam
maggieblue Napisano 27 Luty 2004 Autor Napisano 27 Luty 2004 No i znalazlam jeszcze jedno! Teraz to juz naprawde nie mam pojecia nawet jaki to okres w dziejach.
gumbas Napisano 27 Luty 2004 Napisano 27 Luty 2004 Te pierwsze zdjęcie to strzelcy, a następne to pruskie z 1 wojny światowej prawdopodobnie to też są szeregowi.PozdrawiamGUMBAS
Gość Napisano 27 Luty 2004 Napisano 27 Luty 2004 Na pierwszym zdjęciu to są szeregowcy (strzelcy). Ten po lewej ma POS i sznur strzelca bardzo dobrego. Czyli pewnie piechota. Mundury garnizonowe.Pozdrawiam
maggieblue Napisano 28 Luty 2004 Autor Napisano 28 Luty 2004 A to hit moich poszukiwań w rodzinnych pamiatkach :)Proszę podac formację wojskową i stopień tego żołnierza" ;)A tak na serio ktos wie co to za ubranko?
Pytanie
maggieblue
Czy ktoś może pomóc w identyfikacji tych zdjęć? Jaka to formacja i ewentualnie jaki stopień?
Pierwsze zdjęcie z 1939 roku z wojska które wtedy stacjonowało w Brześciu nad Bugiem...
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.