z.waskiewicz Napisano 28 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2009 Jestem właścicielem posesji, na której stoi schron opisany w dyskusji:http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=397251zapraszam osoby zainteresowane profesjonalną eksploracją tego schronu o kontakt lub wskazanie sposobu postępowania.Pozdrawiam,Zbigniew Waśkiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagmin Napisano 29 Sierpień 2009 Share Napisano 29 Sierpień 2009 Jestem kustoszem Skansenu Fortyfikacji obejmującego pięć podobnych polskich schronów, prowadzę także specjalistyczne wydawnictwo INFORT zajmujące się tematyką fortyfikacji okresu II wojny Światowej, pracuję min. w miesięczniku Odkrywca redagując dział Fortyfikacje oraz napisałem parę książek na ten temat. Należę także do Grupy Rekonstrukcji Historycznej Szefostwo Fortyfikacji".Mogę zapewne trochę pomóc, aczkolwiek nie w eksploracji, tylko rekonstrukcji.Proponuję kontakt na e-mail infort@pro.onet.plPozdrawiamJerzy Sadowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d007 Napisano 14 Grudzień 2009 Share Napisano 14 Grudzień 2009 Witam Stowarzyszenie Na Rzecz Zabytków Fortyfikacji Pro Fortalicium" ma koło terenowe w Tychach, które opiekuję się już trzema schronami znajdującymi się w rejonie Mikołowa. Schron którego Pan jest właścicielem także leży w aszym zasięgu" tym bardziej , że nieopodal w Śmiłowicach opiekujemy się schronem na ul. Kawalca. Bardzo chętnie nawiążemy z Panem współpracę w celu rewitalizacji obiektu. Dysponujemy odpowiednią wiedzą i środkami oraz doświadczeniem w rewitalizacji obiektów tego typu.Proszę o kontakt.Tomasz JałowyPrzewodniczący koła terenowego Tychy" Stowarzyszenie PRO FORTALICIUM" tychy@profort.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.