boyen75 Napisano 26 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2009 Witam ,robi ktoś z was takie rzeczy ? Jestem zainteresowany kupnem gotowego(oczywiscie repliki) lub schematu z dokładnymi wymiarami wg. którego bedzie mozna wykonać poprawna replike.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misio3 Napisano 31 Sierpień 2009 Share Napisano 31 Sierpień 2009 Skontaktuj sie ze mną przez stronę www.hacy.plpogadamy. Pzdr Stopczyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 Ja swój umieściłem na Forum Głównym w wątku Nasze repliki broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 Proszę o jakieś zdjęcia noszaka tego LGrw 36, wymiary, fotki, może byc nawet gotowy noszak etc chłonę wszystkie wiadomosci.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek.s Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 Zdjęcia są w temacie Zambrów 2009 a czas jakis temu na znanym serwisie aukcyjnym ktos sprzedawał repliki noszaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek.s Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 http://www.prusy.fora.pl/pionierzy-39-45,66/nosidlo-tragestell-m39,772.htmlzerknij tez tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 dzieki trochę fotek dzieki temu juz mam. Wtedy na Nowogrodzie jeszcze nie myslałem o LGrw. No i teraz szukam fotek a mogłem wtedy ofotografować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek.s Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 Dwa ostatnie zdjacią ze strony SH Prusy to właśnie ten noszak m.in do LGrw 5cm zdjecia sa rownierz na stronie Panzer Lehr temat dotyczacy tego noszaka(nosidla ) byl gdzies tez tutaj na forum poruszany. Wrzuc w wyszukiwarke Tragestellto cos powinno wyskoczyC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 31 Październik 2009 Share Napisano 31 Październik 2009 Radek nie wiesz czy chłopaki z sh Prusy maja taki tragestell. Szczerze mówiąc nie przyglądałem się zdjęciom z Zambrowa kto nosił tragestell. A Ty nie jesteś przypadkiem z sh prusy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek.s Napisano 31 Październik 2009 Share Napisano 31 Październik 2009 Tak zgadza się mają i tragestell 39 (czesto oznaczany jako wzór 36 skonstruowany do przenoszenia Lgrw 5 cm 36) o który Ci chodzi i tragestell 43(czsto oznaczany jako 44)jest jeszcze jeden ale ten jest dla strzelcow gorskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 31 Październik 2009 Share Napisano 31 Październik 2009 Radek byłes może w tomaszowie w skansenie rzeki pilicy? bo może się znamy a nawet o tym nie wiemy. Co do Tragestell to mam kontakt tel. do jednego z chłopaków z SH Prusy to może mi kopsną wymiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 31 Październik 2009 Share Napisano 31 Październik 2009 Radek już wiem wszystko skontaktowałem się z Marcinem. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misio3 Napisano 14 Listopad 2009 Share Napisano 14 Listopad 2009 rownolegle idzie temat na zakładce http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=413618#950042 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misio3 Napisano 14 Listopad 2009 Share Napisano 14 Listopad 2009 http://www.hacy.pl/realizacje8/realizacje.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misio3 Napisano 14 Listopad 2009 Share Napisano 14 Listopad 2009 http://www.hacy.pl/realizacje6/realizacje.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.