Skocz do zawartości

Leichter Granatwerfer 36 (5cm)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ,robi ktoś z was takie rzeczy ? Jestem zainteresowany kupnem gotowego(oczywiscie repliki) lub schematu z dokładnymi wymiarami wg. którego bedzie mozna wykonać poprawna replike.
pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano
Dwa ostatnie zdjacią ze strony SH Prusy to właśnie ten noszak m.in do LGrw 5cm zdjecia sa rownierz na stronie Panzer Lehr temat dotyczacy tego noszaka(nosidla ) byl gdzies tez tutaj na forum poruszany. Wrzuc w wyszukiwarke Tragestell
to cos powinno wyskoczyC
Napisano
Radek nie wiesz czy chłopaki z sh Prusy maja taki tragestell. Szczerze mówiąc nie przyglądałem się zdjęciom z Zambrowa kto nosił tragestell. A Ty nie jesteś przypadkiem z sh prusy?
Napisano
Tak zgadza się mają i tragestell 39 (czesto oznaczany jako wzór 36 skonstruowany do przenoszenia Lgrw 5 cm 36) o który Ci chodzi i tragestell 43(czsto oznaczany jako 44)jest jeszcze jeden ale ten jest dla strzelcow gorskich
Napisano
Radek byłes może w tomaszowie w skansenie rzeki pilicy? bo może się znamy a nawet o tym nie wiemy. Co do Tragestell to mam kontakt tel. do jednego z chłopaków z SH Prusy to może mi kopsną wymiary.
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie