Nazir Napisano 23 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2009 Witam! Mam pytanie - jak pozbyć się tuszu z pisaka z okładki soldbucha nieuszkadzając okładki ani wrony.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 23 Sierpień 2009 Share Napisano 23 Sierpień 2009 Pisaki są zwykle na bazie spirytusu i to je rozpuszca.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nazir Napisano 24 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2009 Dzięki, ale nie zrobi mi się jeszcze większa plama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 24 Sierpień 2009 Share Napisano 24 Sierpień 2009 Daj fotke, nie wiem jak to wygląda. Namoczenie faktycznie może spowodować powiększenie plamy. Raczej tylko dociskać nasączoną szmate, bez tarcia aby nie rozmazać.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nazir Napisano 24 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2009 zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Sierpień 2009 Share Napisano 24 Sierpień 2009 Ja bym zostawił jak jest - ciekawie zdenazyfikowany Soldbuch... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nazir Napisano 24 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2009 to jest zdjecie przed przetarciem sspirytusem i teraz jest troche ciemniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nazir Napisano 24 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2009 chyba już zostawię tak jak jest bo może wyjść jeszcze gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.