bero501 Napisano 20 Sierpień 2009 Autor Napisano 20 Sierpień 2009 Witam słyszałem kiedyś o takim sposobie żeby do szklanki nasypać soli przekryć folią aluminiową wrzucić monetę i zalać wodą . Czy ktoś z was słyszał o takim sposobie ? Czy daje to efekt ?
sławek1989 Napisano 20 Sierpień 2009 Napisano 20 Sierpień 2009 Metoda o ktorej napisałeś to autoliza. probowałem ja robić ale efekty nie były dobre , słabo czyśćiło. Zapewne ja coś zle zrobiłem. skorzystaj z wyszukiwarki napewno coś o nie pisali.
bero501 Napisano 20 Sierpień 2009 Autor Napisano 20 Sierpień 2009 dzięki Sławek za podpowiedź :). A może powie mi ktoś jeszcze do czego się najlepiej nadaje ?
bero501 Napisano 20 Sierpień 2009 Autor Napisano 20 Sierpień 2009 I jeszcze jedno pytanie przeczytałem ze potrzebny jest kret .Czy może zamiast kreta być coś innego ?
nahm01 Napisano 20 Sierpień 2009 Napisano 20 Sierpień 2009 może być też każdy inny gryzoń(szczur, mysz jak i świnka morska) ;)a teraz na poważnie zamiast Kreta można użyć każdego innego udrażniacza do rur maja podobny skład chemiczny (tj. domestos, soda kaustyczna, Rurex, itd.)pamiętaj nie mnieszaj domestosa z Acze (zawiera chlor) w pomieszczeniu zamkniętym bo będzie bum
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.