bero501 Napisano 20 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2009 Witam słyszałem kiedyś o takim sposobie żeby do szklanki nasypać soli przekryć folią aluminiową wrzucić monetę i zalać wodą . Czy ktoś z was słyszał o takim sposobie ? Czy daje to efekt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek1989 Napisano 20 Sierpień 2009 Share Napisano 20 Sierpień 2009 Metoda o ktorej napisałeś to autoliza. probowałem ja robić ale efekty nie były dobre , słabo czyśćiło. Zapewne ja coś zle zrobiłem. skorzystaj z wyszukiwarki napewno coś o nie pisali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bero501 Napisano 20 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2009 dzięki Sławek za podpowiedź :). A może powie mi ktoś jeszcze do czego się najlepiej nadaje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bero501 Napisano 20 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2009 I jeszcze jedno pytanie przeczytałem ze potrzebny jest kret .Czy może zamiast kreta być coś innego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nahm01 Napisano 20 Sierpień 2009 Share Napisano 20 Sierpień 2009 może być też każdy inny gryzoń(szczur, mysz jak i świnka morska) ;)a teraz na poważnie zamiast Kreta można użyć każdego innego udrażniacza do rur maja podobny skład chemiczny (tj. domestos, soda kaustyczna, Rurex, itd.)pamiętaj nie mnieszaj domestosa z Acze (zawiera chlor) w pomieszczeniu zamkniętym bo będzie bum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bero501 Napisano 20 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2009 ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.