desmo_sm Napisano 13 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2009 Witam, Pożyczyłem wykrywkę swoją koledze co mieszka w Mińsku Mazowieckim, może znajdzie sie jakaś dobra dusza co go przypilnuje na jego pierwszych wykopkach. Jakieś monetki może guziki taka drobnica.Termin ten weekend Dajcie znać w tym poście to byście się umówili. Szkolenie z wykrywacza przeszedł :) Dałem mu nawet ksero jakiejś mapki 1900roku. dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 13 Sierpień 2009 Share Napisano 13 Sierpień 2009 Może w niedzielę mógłbym mu pomóc, ale jeszcze nie wiem:) Daj mu moje GG 9954100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomo150383 Napisano 12 Styczeń 2014 Share Napisano 12 Styczeń 2014 Witam,Poszukuje osób na wykopki teren Mińsk Mazowiecki i okolice proszę o kontakt mój numer GG to : 48663157lub mail: 150383@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.