Skocz do zawartości

Uwaga złodziej

Bungo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Proszę wszystkich kolegów o zwrócenie uwagi na ewentualnego sprzedawcę wykrywacza White's 6000 Di Pro SL. Skradziono mi taki wykrywacz w lesie w okolicach Inowrocławia. Podaję numer seryjny [umieszczony pod klapką na pojemnik z akumulatorami] S/N 021682. Kradzież zgłosiłem na policję. Jeśliby ktoś spotkał się z tym wykrywaczem proszę o kontakt, lub zgłoszenie tego faktu do policji. Dziękuję.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 21:51 12-08-2009
Napisano
policja ci raczej nie pomoże zadadzą ci pytanie co robiłeś w lesie z wykrywką?? i jeszcze ci mandat dopier....
To tak jak byś się włamywał do mieszkania i ktoś by ci łapkę zakosił a ty byś poszedł na policję i opowiedział jak to się stało- przykład może za mocny.....ale coś na rej zasadzie
Napisano
Piotr777 piszesz glupoty,wbrew pozorom wykrywacz metali mozna wykorzysytwac do roznych celow zupelnie zogdnych z prawem np do odszukiwania przedmiotow zagubionych w np gestej trawie.Zostal okradziony to zglosil-wykrywka to nie kalasznikow,nie popadajmy w paranoje.Pozdrawiam Vorax
Napisano
Jesli zglosil kradziez to wiedzial jak sie tlumaczyc.Autor watku przestrzega a nie pyta o rade jak sie tlumaczyc. Tak to odbieram ale moze mam klopot z rozumieniem tekstu pisanego ?
Napisano
Gdzie konkretnie został skradziony i w jakich okolicznościach ?
Jestem spod Inowrocławia i nieraz spotykam w terenie innych poszukiwaczy....
Jeżeli nawet zostanie wystawiony na Alle...., to dopiero za jakiś czas,....chyba, że złodziej jest idiotą...ale wszystko możliwe....
Szkoda szperacza.... :((

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie