Bungo Napisano 12 Sierpień 2009 Autor Napisano 12 Sierpień 2009 Witam. Proszę wszystkich kolegów o zwrócenie uwagi na ewentualnego sprzedawcę wykrywacza White's 6000 Di Pro SL. Skradziono mi taki wykrywacz w lesie w okolicach Inowrocławia. Podaję numer seryjny [umieszczony pod klapką na pojemnik z akumulatorami] S/N 021682. Kradzież zgłosiłem na policję. Jeśliby ktoś spotkał się z tym wykrywaczem proszę o kontakt, lub zgłoszenie tego faktu do policji. Dziękuję.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 21:51 12-08-2009
Thomson. Napisano 12 Sierpień 2009 Napisano 12 Sierpień 2009 Możesz przybliżyć nam jak dokładnie został Ci skradziony?
piotr777 Napisano 12 Sierpień 2009 Napisano 12 Sierpień 2009 policja ci raczej nie pomoże zadadzą ci pytanie co robiłeś w lesie z wykrywką?? i jeszcze ci mandat dopier....To tak jak byś się włamywał do mieszkania i ktoś by ci łapkę zakosił a ty byś poszedł na policję i opowiedział jak to się stało- przykład może za mocny.....ale coś na rej zasadzie
Vorax Napisano 12 Sierpień 2009 Napisano 12 Sierpień 2009 Piotr777 piszesz glupoty,wbrew pozorom wykrywacz metali mozna wykorzysytwac do roznych celow zupelnie zogdnych z prawem np do odszukiwania przedmiotow zagubionych w np gestej trawie.Zostal okradziony to zglosil-wykrywka to nie kalasznikow,nie popadajmy w paranoje.Pozdrawiam Vorax
piotr777 Napisano 12 Sierpień 2009 Napisano 12 Sierpień 2009 nie popadajmy w paranoje Vorax.No i masz rację ale wiesz trzeba wiedzieć jak się wytłumaczyć w takiej sprawie do tego dążę..
Vorax Napisano 12 Sierpień 2009 Napisano 12 Sierpień 2009 Jesli zglosil kradziez to wiedzial jak sie tlumaczyc.Autor watku przestrzega a nie pyta o rade jak sie tlumaczyc. Tak to odbieram ale moze mam klopot z rozumieniem tekstu pisanego ?
piotr777 Napisano 12 Sierpień 2009 Napisano 12 Sierpień 2009 Bungo.sprawdzaj wszelkie aukcje jak się pojawi ten model w opisie aukcji powinno być że brak gwarancji,pudełka to zawsze jakiś trop
madmax78 Napisano 13 Sierpień 2009 Napisano 13 Sierpień 2009 Gdzie konkretnie został skradziony i w jakich okolicznościach ?Jestem spod Inowrocławia i nieraz spotykam w terenie innych poszukiwaczy....Jeżeli nawet zostanie wystawiony na Alle...., to dopiero za jakiś czas,....chyba, że złodziej jest idiotą...ale wszystko możliwe.... Szkoda szperacza.... :((
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.