SHADOR Napisano 12 Lipiec 2010 Share Napisano 12 Lipiec 2010 Klamra. Nie spodziewałem się :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHADOR Napisano 12 Lipiec 2010 Share Napisano 12 Lipiec 2010 Drugi orzełek. Oj, jestem zadowolony ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHADOR Napisano 12 Lipiec 2010 Share Napisano 12 Lipiec 2010 1 Pfenn 1790 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHADOR Napisano 12 Lipiec 2010 Share Napisano 12 Lipiec 2010 Saskie sreberko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHADOR Napisano 12 Lipiec 2010 Share Napisano 12 Lipiec 2010 I rewers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IgI Napisano 12 Lipiec 2010 Share Napisano 12 Lipiec 2010 Oj, chyba fajną wrześniową miejscówkę wyhaczyłeś ;] pozazdrościć ;] Czym czyściłeś drugiego orzełka? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHADOR Napisano 13 Lipiec 2010 Share Napisano 13 Lipiec 2010 Cześć !Miejscówka obfita to fakt :)A co do orzełka to można powiedzieć, że taki wyszedł. trochę miękką szczoteczką z piasku oczyściłem i loiwką zabezpieczyłem i taki oto jest. Miał dużo szczęścia leżał w miękkim białym piaseczku :Dpozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal_etz Napisano 13 Lipiec 2010 Share Napisano 13 Lipiec 2010 Świetne fanty !! Ja ba kilkaset łusek od mausera nie znalazłem jeszcze żadnej łódki :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.