kamil1 Napisano 11 Sierpień 2009 Autor Napisano 11 Sierpień 2009 Witam, proszę o identyfikację skrzyneczki na 3 granaty moździeżowe. Podobno jest Polska, albo używana przez polskie wojsko, lecz nie mam co do tego pewności.Pozdrawiam
michalwa Napisano 11 Sierpień 2009 Napisano 11 Sierpień 2009 czy to nie jest ta sama?http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=340969#481364
kamil1 Napisano 11 Sierpień 2009 Autor Napisano 11 Sierpień 2009 To jak z tą skrzyneczką PATRONIE ? Tutaj piszesz, że nasza, a w poście do którego link zapodał Michał, pisałeś iż to dojcze produkten ?;)
PATRON Napisano 11 Sierpień 2009 Napisano 11 Sierpień 2009 kamil1 - pierniczyłem głupoty :-(((, skrzynka jest polska i basta ... jest jeszcze inny wzór z innym przetłoczeniem, i to mi wtedy pomąciło we łbie , ale po prostu się myliłem.PATRON
Pytanie
kamil1
Witam, proszę o identyfikację skrzyneczki na 3 granaty moździeżowe. Podobno jest Polska, albo używana przez polskie wojsko, lecz nie mam co do tego pewności.
Pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.