werewolf Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2009 witamjak oczyścić metal z rdzy i jakby przyczepionego do niej piasku kamyczków itp?głównie chodzi o usunięcie właśnie tych arośniętych" miejsc..polewałem odrdzewiaczem troche ale słabo odchodzą te brudy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 Elektroliza, autoliza, wiertarka. Poszukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2009 no właśnie boję się że to raczej nie wytrzyma elektrolizy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2009 po kolejnym myciu zauważyłem że ten twardy osad to może być resztka po czymś co się chyba spaliło na nim chyba.. da się to usunąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 Pokaż fotki tego przedmiotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2009 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2009 jakby spaliła się na nim papa czy coś w tym stylu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 Nie rozleci się. Co najwyżej wyjdą dziurki. Palić się raczej nie palił. te wypryski to postęp korozji. Spokojnie można go pakować do elektrolizy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2009 ale jakby coś na nim się paliło..są na nim ziarenka piasku właśnie jakby z papy bo szorowałem i moczyłem to w odrdzewiaczu i się nie chce ruszyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2009 jeśli i tak elektroliza może pomóc to czy autoliza też coś da..? bo teraz nie mam warunków do elektrolizy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 Pewnie, ze autoliza da. Tylko pamiętaj, aby w kilku miejscach oczyśćić mechanicznie fanta, aby drut lub folia miały dobry styk.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.