torba5 Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Napisano 5 Sierpień 2009 Witam znalazłem taki oto magazynek kontekst znaleziska dość nietypowy wyskoczył spod koła zapasowego w samochodzie sprowadzonym z niemiec ciekawy jestem od jakiego pistoletu pochodzi pozdro
Luftlander Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 O w mordę faktycznie, przepraszam za błąd. Pokrowiec na magazynek Szwajcarskiej firmy FRUET z Weiach może od jakiegoś SIG-a?
wolf171 Napisano 5 Sierpień 2009 Napisano 5 Sierpień 2009 P1/P38 napewno nie!! (jest na boku punktowo zgrzewany).Prawdopodobnie jest to HK P7 (policja ).Ladownica jest tez poliyjna (kolor krztalt).
torba5 Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Napisano 5 Sierpień 2009 Witam znalazłem taki oto magazynek kontekst znaleziska dość nietypowy wyskoczył spod koła zapasowego w samochodzie sprowadzonym z niemiec ciekawy jestem od jakiego pistoletu pochodzi pozdro
Luftlander Napisano 5 Sierpień 2009 Napisano 5 Sierpień 2009 Magazynek do Walthera P1/P38 na 8 naboi. Pochewka Bundeswehry.https://www.mainemilitary.com/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=172&idproduct=2608
Pytanie
torba5
Witam znalazłem taki oto magazynek kontekst znaleziska dość nietypowy wyskoczył spod koła zapasowego w samochodzie sprowadzonym z niemiec ciekawy jestem od jakiego pistoletu pochodzi pozdro
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.