Merdoc Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Napisano 5 Sierpień 2009 Witam drogich kolegów proszę o prośbę w doradzeniu w zakupie wykrywacza minelab czy white s chce przeznaczyć na zakup 4 tyś. Hodze głównie po lesie szukam militarki chełmy, puchy, bagnety itp. oraz kolorów klamry, guziki, nieśmiertelniki, odznaczenia, monetki itp. czyli to, co najbardziej cieszy oko w terenie czy znajdzie sie coś dla mnie, co zaspokoi moje oczekiwania dzięki z góry za odpowiedz.
albertus32 Napisano 5 Sierpień 2009 Napisano 5 Sierpień 2009 nic nie piszesz jakie twoje doswiadczenie w tym zakresie i na jakich sprzetach juz chodziłes. Cztery tysiace to juz jestr troche drosza, widze ze interesuje cie raczej detektor uniwersalny, wiec koniecznie musi miec statyk skoro priorytet to militaria i kolorpozdrawiam
Merdoc Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Napisano 5 Sierpień 2009 Przepraszam za brak inforok chodzenia na smetku3 lata na tesoro silwer umax i z doskoku fischerJak pisałem z góry głównie po lasach sie krece lecz czsami odwiedzam pola i w sezonie plaże
VanWorden Napisano 5 Sierpień 2009 Napisano 5 Sierpień 2009 Tak jak napisał albertus32 - potrzebny Ci tryb statyczny. Przyjrzyj się Fisherowi F75, Whitesowi XLT a także Rutusowi Proximie. Wszystkie bardzo lubią chodzenie po lesie, zwłaszcza ostatnie 2:)PozdrawiamVW
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.