Skocz do zawartości

prośba o rade

Merdoc

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam drogich kolegów proszę o prośbę w doradzeniu w zakupie wykrywacza minelab czy white s chce przeznaczyć na zakup 4 tyś. Hodze głównie po lesie szukam militarki chełmy, puchy, bagnety itp. oraz kolorów klamry, guziki, nieśmiertelniki, odznaczenia, monetki itp. czyli to, co najbardziej cieszy oko w terenie czy znajdzie sie coś dla mnie, co zaspokoi moje oczekiwania dzięki z góry za odpowiedz.
Napisano
nic nie piszesz jakie twoje doswiadczenie w tym zakresie i na jakich sprzetach juz chodziłes. Cztery tysiace to juz jestr troche drosza, widze ze interesuje cie raczej detektor uniwersalny, wiec koniecznie musi miec statyk skoro priorytet to militaria i kolor
pozdrawiam
Napisano
Przepraszam za brak info
rok chodzenia na smetku
3 lata na tesoro silwer umax
i z doskoku fischer
Jak pisałem z góry głównie po lasach sie krece lecz czsami odwiedzam pola i w sezonie plaże
Napisano
Tak jak napisał albertus32 - potrzebny Ci tryb statyczny. Przyjrzyj się Fisherowi F75, Whitesowi XLT a także Rutusowi Proximie. Wszystkie bardzo lubią chodzenie po lesie, zwłaszcza ostatnie 2:)

Pozdrawiam

VW

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie