Skocz do zawartości

Jak wydobywać fanty z ziemi?

bartols

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak napisał kol. krecik moim celem nie było obrażanie nikogo, tylko ukazanie acerowi, że źle robi, dzieląc ludzi na swoich i resztę (czyt. potencjalnych przestępców). Ale on uznaje tylko jedyny słuszny punkt widzenia - swój. Jak dzieci w piaskownicy zabierają swoje grabki i idą do domu - tylko że on czeka, aż ktoś się zbliży z łopatką do jego terenu (piaskownicy) i już w ręku trzyma bloczek (bo pewnie jakaś premia za mandaty jest - tak jak w drogówce)

Dzieci3 - ten cytat o dzieciach w piaskownicy to nie o tobie (żeby nie było że kogoś obrażam:D). A swoją drogą jest takie powiedzenie, że u złodzieja najwięcej kłódek.

A wątek założyłem po to, żeby acer się wypowiedział jak on wydobywa fanty, skoro dla niego każdy nawet najmniejszy dołek to niszczenie ściółki leśnej. Nie mam osobiście nic do leśnych ludzi, ale tacy ludzie jak acer naprawdę nie nastawiają ludzi pozytywnie do was - kto lubi policjantów z drogówki (zwłaszcza takich, którzy w każdym widzą tylko pirata drogowego, nawet jeśli przekroczy prędkość tylko o 10km/h). Sam byłem świadkiem jak kolega dostał mandat, bo miał w zabudowanym 57km/h (ograniczenie do 50). I tłumaczenie policjanta, że gdyby miał 55 to by go pouczył a tak to MUSI być mandat, bo to za duże zagrożenie na drodze (jakby te 2km/h to była jakaś astronomiczna różnica:D).

Pozdrawiam wszystkich nie-służbistów i liczę że służbiści po przeczytaniu tego postu zmienią swoje podejście chociaż odrobinkę (a co, optymistycznie na koniec niech będzie;D)

Zauważyłem kiedyś w armii że największymi zwolennikami fali" byli ludzie niedowartościowani...
Mieli wtedy swoje 5 minut"
Taki typek dobrze wiedział że tak jak przed wojskiem tak i po - będzie zerem...Bezlitośnie więc wykorzystywał swą władze"
Miałem z tego tytułu sporo wymówek od moich falowców" bo pozwalałem chłopakom żłopać herbatke i wylegiwać się na wozach :) Dyscypline i tak trzymaliśmy a przynajmniej do herbaty nikt mi nie pluł... ;)
Pozornie nie na temat...ale tylko pozornie :))

krecik wz. 65 święta racja taki człowiek aż się puszy jak ma swoje pięć minut,kiedy wie że to on teraz jest panem co nie powiesz to on zawsze ma rację.Jest na takich ludzi sposób rozmawiać z takim z wyższością a po chwili straci fason gnębienie straci dla niego przyjemność będzie chciał oddalić się od ciebie jak najszybciej.No chyba że jest tak t...py że nic do niego nie dotrze.Zdrów

A o tych kłódkach to było w nawiązaniu do treści twojego posta, że Nauczyłem się pewnej zasady;tylko ten co kradnie będzie widział w każdym złodzieja", a nie po to, żeby w jakikolwiek sposób łączyć cię z bezprawnym zaborem mienia (niestety nie można tu edytować postów;/). Jeśli cię to uraziło to przepraszam (nie było to moim zamiarem) i pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie