justyna-maja Napisano 3 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2009 Witam.Zwracam się do Was o pomoc w sprawie zapadniętej łąki.15-20 lat temu p.Adam Sikorski prowadził jakiś program o Górach Sowich"czyli:podziemia,jak zawsze szukanie jakiś tajemnic(emisja w tv Wrocław).W jednym z odcinków pokazywał jak gospodarzowi zawaliła się część łąki,tworząc rów,dość głęboki i szeroki.W części nie zapadniętej stały grube, masywne drzwi,których wtedy nie mogli otworzyć(na czas emisji).Program był emitowany w sobotę,co 2 tygodnie lub raz w miesiącu.Dokładnie nie pamiętam gdzie to było ale +- Walim,Rzeczka lub okolice Pieszyc.A może ktoś ma oficjalną stronę p.Adama Sikorskiego,teraz prowadzi na tv Lublin pr.Było Nie Minęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOLA Napisano 4 Sierpień 2009 Share Napisano 4 Sierpień 2009 Dawno temu w tv Wrocław podobny program prowadził Pan Wojtek Stojak .Moze to o niego chodzi?. Pozdrowienia dla Pana Wojtka to był bardzo dobry program o naszych dolnośląskich tajemnicach i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturro-55 Napisano 4 Sierpień 2009 Share Napisano 4 Sierpień 2009 Witam.Justyna-maja, poszukaj na Chomiku, ktoś miał dużo odcinków Było nie minęło", niestety nie mam linka (awaria kompa).Pozdrawiam Artur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panadam12 Napisano 4 Sierpień 2009 Share Napisano 4 Sierpień 2009 http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=suchy_79&sid=4 tu jest link do Było nie mineło" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 4 Sierpień 2009 Share Napisano 4 Sierpień 2009 Witam!Ja również myślę,że chodzi Ci o Klub Poszukiwaczy Skarbów"Wojtka Stojaka realizowany przez/dla TV Wrocław. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
justyna-maja Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2009 Dzięki za sprostowanie.Faktycznie może nie był to Pan Sikorski,nie pamiętam ,miałem wtedy +- 13lat a terazzzzzzz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janowicz Napisano 12 Sierpień 2009 Share Napisano 12 Sierpień 2009 Łąka zapadła się w Jugowicach - Jaworniku. Dziura od dawna jest zasypana, a obok stoi domeczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 12 Sierpień 2009 Share Napisano 12 Sierpień 2009 Wyciągneli,postawili domeczek i zasypali:)pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.