Poganin Napisano 20 Sierpień 2009 Napisano 20 Sierpień 2009 a może trafiłeś na jakis b.mały przedmiot. Kiedys też tak miałem, sygnał był a za cholere nie mogłem nic wykopac, ale mówie, nie dam za wygraną i szukam, tak po paru dobrych minutach się okazało, że była to malutka pordzewiała główka od gwożdzia, kórą ciężkobylo odróżnic od ziemi.I tak przewalalem(i tu b się przydał pinpoind jak w 250)raz sygnał był , raz brak. Może coś podobnego miałes.
michal1514 Napisano 21 Sierpień 2009 Autor Napisano 21 Sierpień 2009 Mozliwe, ale w takich momentach poprostu dołek zasypywałem i szedłem dalej... :) nowłaśnie szkoda, że pinpointa nie ma
albertus32 Napisano 21 Sierpień 2009 Napisano 21 Sierpień 2009 nieraz tak jest, po odkopaniu gdy przedmiot-np. moneta stanie w poprzek to zanika dzwiek, spróbuj rozgarnac jeszcze raz ziemie np. noga i przejedz jeszcze raz sonda, nieraz jest malutki cosik. nie przejmuj sie, tak nieraz jest i w detektoracj o kilka klas wyzszychpozdrawiam
wschow Napisano 21 Sierpień 2009 Napisano 21 Sierpień 2009 przy znikającym sygnale przestawiam na allmetal i czasami pomaga ,często się zdaża ze stalowe przedmioty zakłucają prace dyskryminacji i gubimy sygnał warto ,także miec w zapasie jedną kreske mocy pomaga przy słabych sygnałach określic przedmiotpozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.