Skocz do zawartości

Plaża

peter l-ca

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
czy mozna legalnie kopac na plazy morskiej bo slyszalem cos o jakis pozwoleniach ale niewiem czy to prawda jade w poniedzialek do dziwnowa i niewiem czy brac wykrywacz
i czy to prawda ze mozna stracic wykrywacz bo miejscowi nie lubia konkurencji??
i jak sie przygotowac na plaze?
Napisano
Tu się nie zgodzę. Przez ostatnie lata chodziłem ok 5-tej rano, bo trochę mi było wstyd tak przy ludziach :-). W tym roku (starość nie radość :-)) nie chciało mi się wstawać i chodziłem po kolacji w towarzystwie któregoś z moich dzieci, które w nagrodę dostawało wszystkie monetki (przy okazji musiało po ileś razy tłumaczyć wszystkim dziadkom co robimy i ile już znaleźliśmy). Zawsze w okolicy kręcił się ktoś z wykrywką i obawiam się, że na rano niewiele zostało. Czasem wyrwało się coś zaśniedziałego ale głównie były to monetki właśnie zgubione. Pozdrawiam
Napisano
kolego to chyyba jakis mit , ze miejscowi zabieraja, sam jestem miejscowy nad morzem i nie spotkalem sie wsrod moich znajomych kopaczy zeby byli zle nastawieni, wprost przeciwnie, dziwnów jest niedaleko mnie i znam tez tam kilka osob, mili ludzie , wiec nie obawiajs sie
pamietaj- szukasz rzeczy ktora zgubiłes dzien wczesniej, jakby ktos pytał
urzad morski pracuje od 7 rano do 15
pozdrawiam
Napisano
byłem w sanatorium w Dziwnówku marzec/kwiecień 2008, chodziłem z wykrywką po plaży, przyznam że zainteresowanie było duże, można też wskoczyć do lasu wzdłuż plaży w kierunku Dziwnowa

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie