Cowboys From Hell Napisano 31 Lipiec 2009 Autor Napisano 31 Lipiec 2009 Długość 63.5cm szerokość około 2cm.To wszystko co mogę powiedzieć.Jeżeli to możliwe to proszę o identyfikację i jeżeli ktoś posiada to zdjęcia takiej szabli.Z góry dziękuje i pozdrawiam.Kacper
Cowboys From Hell Napisano 1 Sierpień 2009 Autor Napisano 1 Sierpień 2009 Dzięki kolego.Szkoda że nie miałem jej kilka lat temu jak była jeszcze kompletna.Pozdrawiam
Cowboys From Hell Napisano 1 Sierpień 2009 Autor Napisano 1 Sierpień 2009 Dzięki wielkie i gratuluje takiej wiedzy.PZDR
Cowboys From Hell Napisano 1 Sierpień 2009 Autor Napisano 1 Sierpień 2009 Dzięki wielkie i gratuluje takiej wiedzy.PZDR
mihura Napisano 1 Sierpień 2009 Napisano 1 Sierpień 2009 Podobno ten model szabli używał sam Piłsudski?To prawda?pzdr.
Cowboys From Hell Napisano 31 Lipiec 2009 Autor Napisano 31 Lipiec 2009 Długość 63.5cm szerokość około 2cm.To wszystko co mogę powiedzieć.Jeżeli to możliwe to proszę o identyfikację i jeżeli ktoś posiada to zdjęcia takiej szabli.Z góry dziękuje i pozdrawiam.Kacper
mihura Napisano 1 Sierpień 2009 Napisano 1 Sierpień 2009 Jeśli można prosić kolegę Kijów o dodanie zdjęcia całej szabli.Byłbym wdzięczny.pzdr.
Pytanie
Cowboys From Hell
Długość 63.5cm szerokość około 2cm.
To wszystko co mogę powiedzieć.
Jeżeli to możliwe to proszę o identyfikację i jeżeli ktoś posiada to zdjęcia takiej szabli.
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Kacper
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.