mklw Napisano 30 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2009 Witam tak się składa że 1-4 sierpnia bede spędzał urlop na Helu może znalazł by sie ktoś chętny do wspólnego kopanka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anise Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 WitamRównież będę na Helu i również szukam towarzysza, namiary w mailu, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklw Napisano 31 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2009 Oki zapisałem jak tylko bede szedł w teren dam cyne PS. stacjonuje w HelKampie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anise Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 witaj jestem w Jastarni więc daj znać odpowiednio wcześniej aby się umówić, jestem pod tel. niezależnie od pory dnia. pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.