majos Napisano 26 Lipiec 2009 Autor Napisano 26 Lipiec 2009 witam dziś na starej strzelnicy poniemieckiej oprócz łuseczek znalazłem takie oto ustrojstwo kto ma pomysł co to było- długość 64,5 cm średnica 6cm
Lorus Napisano 26 Lipiec 2009 Napisano 26 Lipiec 2009 Amortyzator, hmm... a to ciekawe, mihura a podaj jakieś fotki na potwierdzenie, albo na czym się opierałeś identyfikując. Pozdrawiam
majos Napisano 26 Lipiec 2009 Autor Napisano 26 Lipiec 2009 no też mi niewygląda , powiem jeszcze że znajduje tam łuski od mausera i mg, może to część jakiegoś pojazdu
majos Napisano 26 Lipiec 2009 Autor Napisano 26 Lipiec 2009 witam dziś na starej strzelnicy poniemieckiej oprócz łuseczek znalazłem takie oto ustrojstwo kto ma pomysł co to było- długość 64,5 cm średnica 6cm
Pytanie
majos
witam dziś na starej strzelnicy poniemieckiej oprócz łuseczek znalazłem takie oto ustrojstwo kto ma pomysł co to było- długość 64,5 cm średnica 6cm
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.