lanca Napisano 24 Lipiec 2009 Autor Napisano 24 Lipiec 2009 Wyskoczyło mi cos takiego,na pierwszy rzut oka wyglada jak rewolwer:D ale bronią nie jest,przedmiot jest stalowy,długośc 10-11cm.Wyraźnie wygląda na jakis element mechaniki tylko pytania od czego?Czy ktos już spotkał sie z czymś takim?
rycerz Napisano 24 Lipiec 2009 Napisano 24 Lipiec 2009 WitamA JEDNAK PISTOLETPistolecik na naboje typu flobert.Taki straszak na psy, ptactwo :) bywają różne odmiany : większe ,mniejsze i o różnej długości lufy i kształcie lufyPozdr.RYC.
lanca Napisano 24 Lipiec 2009 Autor Napisano 24 Lipiec 2009 Nie to zdecydowanie nie broń:D tylko tak wygląda nie ma lufy tzn to co wydaje sie byc lufą jest prętem na którym jest jakby krzywka na której widac ślady wytarcia,zdecydowanie to cześc jakiegoś mechanizmu tylko pytanie jakiego???
lanca Napisano 24 Lipiec 2009 Autor Napisano 24 Lipiec 2009 Nie ma co podobieństwo jest,ale mój wykopek nie ma dziury w rzekomej lufie",wiec jak by strzelało to coś?.To nie broń,zdecydowanie część mechaniki jakiegos urządzenia.Mimo wszystko dzięki!!!
rycerz Napisano 24 Lipiec 2009 Napisano 24 Lipiec 2009 Zapewniam cie,że to co wykopałes ma kanał tylko zatkany ten twój to kaliber 4mm. Pozdr.RYC.
lanca Napisano 24 Lipiec 2009 Autor Napisano 24 Lipiec 2009 He,he sprawdziłem za cholere nie ma dziury:D na sto procent nie ma żadnego otworu to poprostu normalny pret. Swoja droga nawet nie wiedziłem że istnieja takie kalibry jak 4mm,człowiek sie uczy całe życie....
fido Napisano 24 Lipiec 2009 Napisano 24 Lipiec 2009 Oczyść (elektroliza)i daj zdjęcia flobercik 5,6mm.I nie żadna część pistolecik jak ta lala.
Pytanie
lanca
Wyskoczyło mi cos takiego,na pierwszy rzut oka wyglada jak rewolwer:D ale bronią nie jest,przedmiot jest stalowy,długośc 10-11cm.Wyraźnie wygląda na jakis element mechaniki tylko pytania od czego?Czy ktos już spotkał sie z czymś takim?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.