Skocz do zawartości
  • 0

Element jakiegoś mechanizmu?

lanca

Pytanie

Napisano

Wyskoczyło mi cos takiego,na pierwszy rzut oka wyglada jak rewolwer:D ale bronią nie jest,przedmiot jest stalowy,długośc 10-11cm.Wyraźnie wygląda na jakis element mechaniki tylko pytania od czego?Czy ktos już spotkał sie z czymś takim?

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
A JEDNAK PISTOLET
Pistolecik na naboje typu flobert.Taki straszak na psy, ptactwo :) bywają różne odmiany : większe ,mniejsze i o różnej długości lufy i kształcie lufy
Pozdr.
RYC.
Napisano
Nie to zdecydowanie nie broń:D tylko tak wygląda nie ma lufy tzn to co wydaje sie byc lufą jest prętem na którym jest jakby krzywka na której widac ślady wytarcia,zdecydowanie to cześc jakiegoś mechanizmu tylko pytanie jakiego???
Napisano
Nie ma co podobieństwo jest,ale mój wykopek nie ma dziury w rzekomej lufie",wiec jak by strzelało to coś?.
To nie broń,zdecydowanie część mechaniki jakiegos urządzenia.Mimo wszystko dzięki!!!
Napisano
He,he sprawdziłem za cholere nie ma dziury:D na sto procent nie ma żadnego otworu to poprostu normalny pret. Swoja droga nawet nie wiedziłem że istnieja takie kalibry jak 4mm,człowiek sie uczy całe życie....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie