cabinet_wurzig Napisano 24 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2009 Witam serdecznie!!Trafiła mi się klamra.. Niestety posiada uszkodzenie - proszę mi powiedzieć czy warto ją prostować ? Nie wiem czy gra" jest warta świeczki...Tzn. czy lepiej zostawić ją w takim stanie, czy coś przy nie majstrować ?Jeśli majstrować to jakimi sposobami?dzięki za ewentualne wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 Ja bym ratował. Najlepiej drewnianym kołeczkiem przy użyciu młotka powoli wyklepywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelus123 Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 Ok, tylko może się połamać, nie wiadomo w jakim stanie jest materiał. Mój znajomy prostował kiedyś coś takiego na gorąco, ponoć najlepszy sposób, pod warunkiem że robi to ktoś, kto to potrafi, pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cabinet_wurzig Napisano 24 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2009 narazie wygląda tak... chyba więcej nie będę kombinował.. kawałeczek emblematu się ukruszyło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cabinet_wurzig Napisano 24 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2009 tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cabinet_wurzig Napisano 24 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2009 i jeszcze jedno:)dzięki za wypowiedzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.