lanca Napisano 24 Lipiec 2009 Autor Napisano 24 Lipiec 2009 Wyszło mi coś takiego,bardzo cienka mosiężna(miedziana?)blaszka,tłoczona,wielkość ok 3,5-4cm.widział ktos juz coś podobnego,bo z czymś mi sie to kojarzy ale nie moge sobie przypomnieć.
lanca Napisano 24 Lipiec 2009 Autor Napisano 24 Lipiec 2009 Wyszło mi coś takiego,bardzo cienka mosiężna(miedziana?)blaszka,tłoczona,wielkość ok 3,5-4cm.widział ktos juz coś podobnego,bo z czymś mi sie to kojarzy ale nie moge sobie przypomnieć.
lanca Napisano 24 Lipiec 2009 Autor Napisano 24 Lipiec 2009 Myśle że moze to być okucie od uprzeży końskiej,taka ozdoba.Jak oczyszcżę to moze mi sie rozjaśni w głowie bo juz gdzies to widziałem tyle że pamieć jest ulotna:(
zyg-zag Napisano 25 Lipiec 2009 Napisano 25 Lipiec 2009 A czy to czasem nie jest rozerwana jakaś sosjerka,cukiernica.
Pytanie
lanca
Wyszło mi coś takiego,bardzo cienka mosiężna(miedziana?)blaszka,tłoczona,wielkość ok 3,5-4cm.widział ktos juz coś podobnego,bo z czymś mi sie to kojarzy ale nie moge sobie przypomnieć.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.