kupersztern Napisano 22 Lipiec 2009 Autor Napisano 22 Lipiec 2009 Będę w Kołobrzegu w dn.26.07-01.08.09r. - szukam chętnych do poszukiwań na plaży [może być wczesny wieczór lub poranek]zrówno miejscowych jak i urlopowiczów.Najważniejszy atrybut czyli sitko już nabyłem.Zawsze w kupie raźniej.Do zobaczenie w piskowym Eldordo.Pozdrawiam.
woytas Napisano 22 Lipiec 2009 Napisano 22 Lipiec 2009 Poranek najlepszy :)tylko ja niestety w tym roku nie bede w K-brzegu :(
kupersztern Napisano 25 Lipiec 2009 Autor Napisano 25 Lipiec 2009 Coś tłumów nie widać a tak liczyłem na Was poszukiwacze [prawie jak tow.Gierek swego czasu] - niemniej jednak nadal mam nadzieję że ktoś się ze mną skontaktuje.Pozdrawiam.
Mario7813 Napisano 25 Lipiec 2009 Napisano 25 Lipiec 2009 Witam a z jakiej miejscowości wyjeżdżasz?Może bym się na stopa załapał(oczywiście nie za darmo)he he
Mario7813 Napisano 25 Lipiec 2009 Napisano 25 Lipiec 2009 Ok to masz blisko ja jestem z lublina kiedyś też się wybiorę w tamte strony Pozdrawiam
nunki Napisano 28 Lipiec 2009 Napisano 28 Lipiec 2009 GT-kiem,nie dyskryminuję kapselków od piwa.Trochę browarków za friko zawsze się znajdzie.POZDRAWIAM.
kupersztern Napisano 4 Sierpień 2009 Autor Napisano 4 Sierpień 2009 Wróciłem.Żałujcie że Was nie było.Zaliczyłem dwa wypady o poranku [samemu nie chciała mi się łazić] - jeden w Dźwirzynie i jeden w Kołobrzegu - spotkałem dwóch poszukiwaczy - jeden rozmowny [Sachaczew] , drugi milczek ale nie Rejent[Warszawa].Efekt dwóch wypadów to ok.70 zeta + dupersztajny [w tym jeden złoty strzał - jednym nabraniem sitka 7 [słownie siedem]pięciozłotówek].Pozdrawiam przeszukiwaczy plaż.
kupersztern Napisano 9 Lipiec 2010 Autor Napisano 9 Lipiec 2010 Witam.Tak szybko przeleciał cały roczek a ja ponownie wybieram się do Kołobrzegu [ będę w dn.25.07-02.08.10r ].Szukam chętnych do przeszukiwania plaż o poranku bądź wieczorkiem w Kołobrzegu lub okolicy.Mam nadzieję że w tym roku kogoś poznam i razem pochodzimy.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.