kupersztern Napisano 22 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2009 Będę w Kołobrzegu w dn.26.07-01.08.09r. - szukam chętnych do poszukiwań na plaży [może być wczesny wieczór lub poranek]zrówno miejscowych jak i urlopowiczów.Najważniejszy atrybut czyli sitko już nabyłem.Zawsze w kupie raźniej.Do zobaczenie w piskowym Eldordo.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 22 Lipiec 2009 Share Napisano 22 Lipiec 2009 Poranek najlepszy :)tylko ja niestety w tym roku nie bede w K-brzegu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kupersztern Napisano 25 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2009 Coś tłumów nie widać a tak liczyłem na Was poszukiwacze [prawie jak tow.Gierek swego czasu] - niemniej jednak nadal mam nadzieję że ktoś się ze mną skontaktuje.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario7813 Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Witam a z jakiej miejscowości wyjeżdżasz?Może bym się na stopa załapał(oczywiście nie za darmo)he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kupersztern Napisano 25 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2009 Szczecin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario7813 Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Ok to masz blisko ja jestem z lublina kiedyś też się wybiorę w tamte strony Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nunki Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 GT-kiem,nie dyskryminuję kapselków od piwa.Trochę browarków za friko zawsze się znajdzie.POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kupersztern Napisano 4 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2009 Wróciłem.Żałujcie że Was nie było.Zaliczyłem dwa wypady o poranku [samemu nie chciała mi się łazić] - jeden w Dźwirzynie i jeden w Kołobrzegu - spotkałem dwóch poszukiwaczy - jeden rozmowny [Sachaczew] , drugi milczek ale nie Rejent[Warszawa].Efekt dwóch wypadów to ok.70 zeta + dupersztajny [w tym jeden złoty strzał - jednym nabraniem sitka 7 [słownie siedem]pięciozłotówek].Pozdrawiam przeszukiwaczy plaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kupersztern Napisano 9 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2010 Witam.Tak szybko przeleciał cały roczek a ja ponownie wybieram się do Kołobrzegu [ będę w dn.25.07-02.08.10r ].Szukam chętnych do przeszukiwania plaż o poranku bądź wieczorkiem w Kołobrzegu lub okolicy.Mam nadzieję że w tym roku kogoś poznam i razem pochodzimy.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.